Szoktatok csak úgy odamenni egy lányhoz,és elkezdeni beszélgetni vele? Mit mondtok neki? Vagy úgy egyáltalán,mit csináltok,ha valaki tetszik pl. a buszon?
És szerintetek hogy kéne csinálni egy lánynak? Ha tetszik egy fiú az utcán,milyen szöveggel menjek oda hozzá? L
Ha szimpatikus a lány akkor fel lehet dobni valami témát vagy egy téma adja magát... ha meg annyira nem fontos mert a nő nem nagy durranás akkor minek menjek oda? :)
2015. ápr. 16. 17:28
2/11 anonim válasza:
Nem szoktam
:D
2015. ápr. 16. 17:28
3/11 anonim válasza:
Hidd el bármilyen szöveggel is megy oda egy lány egy fiúhoz, sosem lesz elhesegetve (kivéve ha a srác már foglalt), nem úgy mint ellenkező esetben. :(
2015. ápr. 16. 17:29
4/11 A kérdező kommentje:
Mondjon már valaki egy szöveget példának! :D
2015. ápr. 16. 17:31
5/11 anonim válasza:
Te lány vagy! A helyzeted pofonegyszerű!
Nem kell semmit túlbonyolítani nem kell megválogatni a szavakat meg a stílust se nagyon.
Odamész, szia xy-nak hívnak, lenne kedved ismerkedni?
2015. ápr. 16. 17:35
6/11 anonim válasza:
-Mennyi az idő?
-Hol van a kórház?
-Adsz kölcsön 15000 Forintot?
-Ki a polgármester?
-Merre van a temető?
-A Jenő hol lakik?
2015. ápr. 16. 17:35
7/11 anonim válasza:
Az tok mindegy mi a szoveged. A fiuk csak akk küldik el a lányok ha foglalt am általában forditva nehezebb. Kiveve nekem
2015. ápr. 16. 17:36
8/11 anonim válasza:
Szia jo a pics*d pakolhatom? xdd hat valyon mit mondhatnal jobisten xd spontán ugy sem lehet semmi jot kitalálni, foleg ha zavarban vgy... Szoval csak talan ha padon ul akk ullj melle es nezegess fele ha o is bámul akk szóljj neki valamit. Akármit hulyeseg is jo. Pl kit/mit vársz?'atjosszeb beszélgetni hozzam ilyenek. Vagy akar hogy elkisersz e a pékségbe ennit venni? Ez az uccsó meg eleg jo is csak hivd el es hivd meg vmire. A tobbi megy magától ;DDD
2015. ápr. 16. 17:37
9/11 anonim válasza:
Hat megkérdem h otthon van e a bozsineni mert fölöslegesen nem megyek at Patrikkal tyúkokat meg lakásokat cipelni. Nehez a telefont tartani mikozbe műsort csinalnak.
2015. ápr. 16. 17:37
10/11 anonim válasza:
Én sehogy, mert ronda vagyok, ezért úgyis elhajtanának. Ha jól néznék ki, bárhogy és bármivel odamehetnék, sikerem lenne.
Az előttem szólóknak pedig igazuk van: lányként csak az fog elhajtani, aki foglalt vagy b_zi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!