Mit tegyek? -részletesen lent-
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliból,aki nagyon megtetszett nekem,csak egy a baj:ő 2 évvel idősebb nálam,és nem tudom hogy kezdjem el. Szoktuk egymást nézni sokszor néhány másodpercig. Meg még a lány kisebb nálam. Eddig 1 barátnőm volt,ő 1 évvel fiatalabb nálam,de nagyon bunkó volt velem (mind1,ezt hanyagoljuk)... hogy kezdjem el? Kérlek segítsetek,előre is köszi 😊 én 15 vagyok,ő meg 172015. ápr. 15. 21:29
1/1 anonim válasza:
Háát nem szemétségből,de nemhiszem hogy sok esély lenne,azért ne add fel,például gondolkozz a XXI.század technológiával irj rá azon a kék kinézetü weblapon,hícd el pár helyre,és beszélgess vele a valóéletben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!