Mit szeretnétek lányok, milyen legyen egy pasi? (Külső belső, inkább belsőre részletesen)
Nekem a külseje nem túl fontos, nem kell, hogy tökéletes legyen, én sem vagyok modell. Fontos az ápoltság, hogy sportos alkata legyen, mert én sem hagyom el magam, és tudjon rendesen öltözködni (egy pillantást se vetek olyan srácokra, akik neonsárga airmaxben pózolgatnak).
A belső már annál fontosabb. Alapvetően lényegesnek tartom a komolyságot, intelligenciát. Nem kell, hogy humoros legyen, mert nem jó a humorérzékem (:D), de az olvasottság mindig pozitív. Legyen céltudatos hosszú és rövidtávon, tudja mit akar tőlem. Ennyi. :D
Nem tudnám leírni, mert olyan úgy sem lenne. Ha van egy tulajdonsága, ami nekem tetszik megmondom neki, az a lényeg, hogy tudjunk egymáshoz alkalmazkodni.
De ami kifejezetten fontos az a tisztelettudás.
Külsőre pedig legyen ápolt. Ne legyen zsíros a haja, ne legyen koszos a körme. És személy szerint én nem szeretem a vékony férfiakat, inkább felesleg legyen rajta, mint szinte semmi.
Itt van 5 külső és 5 belső álom tulajdonság
belső :
-romantikus
-lovagias
-udvarias
-humoros
-férfias
külső :
-jó haj
-szép szemek
-férfias arcforma(olyasmi mint hercules -é)
-izmos
-férfias küllem(széles váll , erős csontozat , testesebb magasabb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!