Miért van ez? (meleg téma)
Mert ki vannak éhezve, szellemi prolik...
Ne is figyelj rájuk. Nem muszáj mindenkinek válaszolni. Egyszerűen nem érdemlik meg. ;)
Miért van az, hogy az ostoba tizenéves fiúkák képtelenek a normális kommunikációra más, idősebb emberekkel? Miért nem tanítják az idősebbek iránti tiszteletet a szülők és az iskolák?
Kiráz a hideg az olyan öntelt taknyosoktól, akik azt hiszik, hogy 16 évesen ők kakilták a hispán pepmpőt.
Megnyugtatlak, mindenki lesz idősebb, sőt, idősebb korodban is lesznek szexuális vágyaid. Nem tudom, mit fogsz érezni akkor, amikor a sokadik hülyével fogsz találkozni.
A megoldás az, hogy ahelyett, hogy itt hisztiznél amiatt hogy rádírnak és válaszolnak idősebbek, legyél büszke rá, hogy kellesz valakinek! Értékeld, hogy a másik időt szánt rá hogy írjon neked és őszintén leírta a korát is. Add meg neki(k) is azt a tiszeletet, amit majd te is elvársz másoktól.
F/44
vannak fiatalok akik KIMONDOTTAN az idösebbeket szeretik.Én 58!!!vagyok,és 17-27 közötti korosztályból négy,azaz 4 fiu is van,akivel jol érezzük magunkat.Lehet hiszitzni,fikázni.
Ja,és vidéken,mert Budpest a maga liberális romlottságával kapokodó kapcsolataival nem alkalmas igaz,öszinte kapcsolatokra,tapsztalatom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!