Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a fehér fülhallgat...

Szerintetek a fehér fülhallgató egy fiúnak bu. Zis?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom,most lesz a szülinapja és gondoltam veszek neki valamit.

Tegnap mondta hogy elromlott a fülhallgatója.

Egy kék színű sony volt neki.

Kinéztem egy hasonlót csak fehér színűt.(azért fehér színűt mert szerintem a fehér szép szín,és már többször panaszkodott hogy nem találta a fülhallgatóját holott az ottvolt a táska mélyén.és tudjuk hogy egy rikító fehér színű fülhallgatót sokkal egyszerűbb megtalálni :)

Szerintetek?

2015. ápr. 14. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

# 9

Azt nem én írtam.De az vitathatatlan tény,hogy az állandó zaj nem tesz jót az embernek.

2015. ápr. 14. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Ennyire unatkozol, hogy ilyeneken gondolkozol?

Nem búúúúzis

2015. ápr. 14. 22:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem senki se hallgatja állandóan...
2015. ápr. 14. 23:02
 14/16 anonim ***** válasza:
De soksor lehet látni,hallani az utcán ,buszon olyanokat akinek a fülében ott van és olyan hangosan szól a zene,hogy az majdhogynem tisztán hallható a többi ember számára is.Azt ne mondja nekem senki,hogy ez nem káros.
2015. ápr. 14. 23:06
 15/16 opened paradise ***** válasza:

1. Ha valaki vesz egy kést,akkor nem feltétlenül a szomszéd nyakát vágja el vele,kenyeret is szeletelhet.

2. Ez a kérdés a színre irányult.

Amúgy azt lehagytam,hogy ha nem azt kaptam volna hozzá,akkor se gondolnám annak.

2015. ápr. 14. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

A b u z i knak farka is van. Akkor a farok b u z is?

Én b u z i ként fekete fülhallgatót használok, tehát valószínűleg az a b u z i s, míg a fehér nem (kivéve, ha holnap veszek egy olyat is magamnak, mert akkor az is az lesz.)

Ja és van egy rossz hírem: szoktam hordani.. mondjuk kapucnis felsőt, ilyen szürkét. Úgyhogy ha valakin ilyet láttok, az b u z i lesz.

Ja és a rövid haj is valószínűleg b u z i s.

Szerintem.

2015. ápr. 14. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!