Szerintetek a fehér fülhallgató egy fiúnak bu. Zis?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom,most lesz a szülinapja és gondoltam veszek neki valamit.
Tegnap mondta hogy elromlott a fülhallgatója.
Egy kék színű sony volt neki.
Kinéztem egy hasonlót csak fehér színűt.(azért fehér színűt mert szerintem a fehér szép szín,és már többször panaszkodott hogy nem találta a fülhallgatóját holott az ottvolt a táska mélyén.és tudjuk hogy egy rikító fehér színű fülhallgatót sokkal egyszerűbb megtalálni :)
Szerintetek?
2015. ápr. 14. 22:36
2/16 anonim válasza:
Fehér tabom van, fehér fülessel. Jól mutat. Innentől kezdve leszarom.
Amúgy ez mióta szerelem/szex kategória?
Egy pink fülesre nem mondanám ugyan ezt... :D
24/F
3/16 anonim válasza:
Nem az, a fehér néz ki a legnormálisabban, ha fülhallgatóról van szó.
4/16 anonim válasza:
Szerintem buz-is. Én nem használnék ilyet. Nekem is tönkrement egy ideje, ma vettem újat, erre kiszakadt a balból a hangszóró, ahogy kihúztam a fülemből. Vihetem vissza holnap. :D Fekete a színe.
5/16 anonim válasza:
Nem bu*is! A barátomnak is az volt!
6/16 opened paradise válasza:
Szerintem nem. Ilyet kaptam a telefonhoz (remélem zárlatos lesz és megb..sza használat közben azt,aki ellopta).
7/16 anonim válasza:
A fehér az nem. Az szerintem unisex. Viszont gyorsan összeretkelődik, úgyhogy vigyázni kell rá.
8/16 anonim válasza:
A füllhalgató bu..is.A hangzavar szétrázza az agyat és megzavarja az elmét.
9/16 opened paradise válasza:
Érdekes,hogy ugyanúgy 67%-os "zseni" írta tegnap egy sorozatos kérdéshez,hogy elhülyít és megzavarja az agyat. Valakiét már nagyon megzavarhatták.
10/16 A kérdező kommentje:
#2 Tényleg :O van olyan kategória hogy "barátok"...na mindegy itt többen vannak :D
És köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 14. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!