Vannak itt hasonló fiúk? 18L (link)
2015. ápr. 14. 20:11
11/17 anonim válasza:
Talán az arcom egy kicsit, de a többi nem
12/17 anonim válasza:
Hosszú hajú, pózoló, kőrockernek tűnő műmájer lányos fiúk? Remélem nem sok ilyen van.
13/17 A kérdező kommentje:
nahát ez a srác minden, csak nem kőrocker...
szép a haja, a tetoválásai és stílusos, pluszként pedig jó a teste, értelmes és csodás az állkapcsa
2015. ápr. 15. 22:24
14/17 anonim válasza:
Hol a fiú nem latom :D ja.. H az egy fiú lenne ja ertem..:'D
15/17 anonim válasza:
Am vannak ilyen rocker srácok, csak "kicsit" mások... Ez a srác inkább divatrockernek néz ki... De igazából páva.
16/17 anonim válasza:
Fiú vagyok és hetero, de meg tudom mondani, hogy mi a búzás és mi nem, ez rohadtul az.
Haja nagyon olyan el kell, hogy keserítselek de az alakja is. Arca mondjuk férfias mint sem nőies.
Ha már egy tényleg szépfiú kell akkor: [link] ;) 22F
17/17 Rex Hunter válasza:
Az ilyen típusú pasikat megtalálod rock vagy metálbulikban, koncerteken. Keress ilyen rendezvényt és menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!