Fiúk! Ha ír nektek egy lany, akkor mit szólnátok hozza? ( több lent)
Van egy Srac a suliban aki tetszik, de odamenni nem merek hozza :D
1 evvel idősebb nálam
Főleg mivel ő "népszerű" és én nem (tudom ez hülyeség, de akkor is ez van)
Arra gondoltam, hogy írok neki ( megsérült és megkérdezem hogy mi történt) Fb-on , de az nem lenne nyomulas? Vagy mi gondolhatja, miért írok neki?
( anya azt tanácsolta, hogy próbáljam "eszrevetetni" magam , de hogy? :D , és ez tényleg jo ötlet?)
nagyon felek :(
Kérlek segítsetek
Sürgős
És meg 2 kérdés kimaradt, hogy
ha írok neki akkor szerintetek lenne valami a suliban?
Ha viszonylag sokáig ( ami persze max pár mp.) nézem, akkor leeshet neki hogy mit "akarok"?
2.-nak
Csak elmondta a véleményt, de nem gondoltam ra, hogy az lesz amit javasolt, mivel kb megvalósíthatatlan :D
mitől félsz?
Nem fog neki egyből leeseni, nem kapta még el, vagy ne, éri el
Gondolj arra, hogy találkozni fogtok a suliban. Akkor mi lesz?:) Zavarba jössz és furán mosolyogsz majd elmenekülsz? Tény, hogy divat lett, de ha mindennap látjátok egymást, szerintem hülyeség online ráírni. Anyukád tippje meg tök jó (tessék hallgatni a szülőkre akikkel lehet beszélni mindenről!!:) Nagyon értékes dolog!), én pl azzal egészíteném ki, hogy spontán beszélj Vele, vagy mosolyogj rá!
Nyugodtan kérdezheted a balesetéről személyesen, mondjuk egy egyszerű megjegyzésben, hogy (wow, nem semmi milyen gyorsan felépültél *mosoly). Vagy *mosoly, "örülök, hogy jobban vagy!). Bármi egyéb apróság. Aztán rágódjon Ő azon, hogy rád írjon vagy leszólítson, és utána simán ráírhatsz. Azon fog múlni, hogy tetszel-e neki. Ha barátkozósan kezded, nem lesz "ciki", csak jó fej vagy, nem nyomultál, ha megtetszel neki meg nyert ügyed van!
Vesd be a nőiességed!;)
Nagyon ari vagy! :)
Hallgass To7ka-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!