Melyik a jobb, ha szinte biztos benne a pasi, hogy bejön a lánynak, vagy ha nem tudja eldönteni, és nem érzi annyira nyeregben magát?
Figyelt kérdés
Itt szinte mindenki azt szokta írni, hogy nem jók a taktikák, mutassa ki a lány az érzéseit, de ha magamból indulok ki, engem nagyon fel tud csigázni egy olyan srác, aki egyszer nyomul, utána nem, mert érdekesebb. És nem szeretném túl könnyen adni magamat... Mit csináljak? Jó ötlet kicsit "visszavonulni"?
20/L
2015. ápr. 14. 08:48
1/1 Interferencia válasza:
Ez a ritkább eset, de én személy szerint jobban szeretem az előbbit, főleg, ha már volt 2-3 randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!