Hogyan értessem meg vele, hogy én tényleg nem akarok tőle semmit?
Figyelt kérdés
Alsóban szerelmes voltam belé, ő is belém. Aztán felsőben összejöttünk, max. 1 évig voltunk együtt, de akkor már nem szerettem, aztán összevesztünk és szakítottam vele. Nem egy középsuliba jártunk, de többször megkeresett, h nem akarnék-e randizni vele. Azóta már 21 évesek vagyunk, de még mindig keres. Pedig, amikor kérdezte, mondtam, h nem akarok találkozni vele. Azt mondja, h ő még mindig szeret. Én már nem haragszok rá, de nem szeretem, még csak nem is kedvelem, annyira más, mint én. Mindig úgy éreztem, h fölényeskedik, okosabbnak tartja magát nálam. És 2 éve van barátnője, ilyen emberben hogy lehetne megbízni? A csaj tölti föl a közös képeket facebook-ra, ő meg engem ostromol. Ha lett volna 1 kis gerince, szakít vele és utána próbálkozik nálam. Nem nincs ló, jó a szamár is alapon.2015. ápr. 13. 22:38
1/2 anonim válasza:
Szoktatok találkozni?
Ha nem mondjuk nem írsz vissza neki.
2/2 A kérdező kommentje:
Évente 1-2x belebotlok az utcán. Nem válaszoltam neki, de azóta is írogat, h nagyon szeret, csak engem akar stb. Miért van az, h mindig olyan emberek nyomulnak rám, akiket nem is bírok, se külsőleg, se a belső tulajdonságait? Aki tetszik, annak meg én nem kellek. :( Már próbálkoztam régebben, összejöttem olyannal, akit nem szerettem, hátha mégiscsak lesz belőle valami, de egyre ellenszenvesebb lett és szakítás lett a vége.
2015. ápr. 13. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!