Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy nem akarok szakítani?
Na szóval.. Van egy barátnőm ( nem járunk régóta ) én szeretem nagyon, meg ő is engem, de valahogy mindig arra gondol, hogy én szakítani akarok vele. Próbáltam már, de nem nagyon tudom vele megértetni, hogy nem, mert szeretem..
Mit tegyek? Időnként már idegesít egy kicsit, hogy mindig azt kérdezgeti: Ugye nem dobni akarsz?
Segítsetek légyszi hogy mit csináljak..
de ő viszont ebből az jön le hogy nem szeret és szakítani akar,csak nem mondja ki
ha meg nem jártok akkor nincs is miről beszélni...
Hát köszi..
De amúgy azt mondja, hogy ő nem akar szakítani, csak fél hogy én igen, mert ő nem akarja, hogy vége legyen..
Nem tudom.. Nem jó ez sehogysem..
azt írod hogy nem jártok!!
akkor meg milyen szakításról beszélsz??
hány évesek vagytok?
tuti valami dedósok
akkor valami olyasmit kéne mint amit az első mondott, csak nem olyan durván
mond meg neki, hogy te nem akarsz szakítani, de ha folyton kérdezgeti az nem igazán segít ebben, és hogy legyen szíves abba hagyni, mert téged zavar hogy ennyire nem hisz neked és így szakításba fog zavarni
hát veled baj van kérdező...o.O
"Van egy barátnőm ( nem járunk régóta ) "
vagy ezt úgy érted hogy friss kapcsolat?
mert akkor fogalmazhattad volna értelmesebben is...:P
kérdezd meg tőle hogy ez miért jut mindig eszébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!