Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok, mert sokszor züllik, de nagyon szeretem, mit lehet ilyenkor tenni? 26 f 22 l
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, hozzájuk költöztem, ő 26 f én 22 lány vagyok, Régebben is heti egyszer elment bulizni meg inni, de ezt még mindig folytatja, és nagyon elegem lett, betelt a pohár, úgy döntöttem elköltözök. Viszont nagyon szeretem, és nem elhagyni akarom, mert az összes többi tulajdonsága, meg mint ember nagyon is megfelel nekem, de az ivászatai, meg hogy elhagyja ilyenkor a dolgait az nem, mert nem lehet rá alapozni. Sokszor kértem, hogy változzon de nem tud.Nagyon sok a közös dolgunk, a pénz, nekem nincs is hova mennem, kérlek adjatok tanácsot, mit tegyek, hogyan hassak rá. Elköltözni az egyetemi koliba tudnék csak :(2014. febr. 8. 10:08
1/22 anonim válasza:
Mi ebben a kérdés is?
A választ csak te tudhatod rá
2/22 anonim válasza:
Hidd el, sokan túlélték már az egyetemi kolit. Szépen beköltözöl oda, elmész melózni az egyetem mellett és elkezded építeni a saját életedet és egzisztenciádat.
S nem a pasidtól fogsz függeni. Meglátod, jó érzés.
3/22 anonim válasza:
17évesen jó volt hozzáköltözni meg kihasználni a családját most meg már finnyáskodsz.
5/22 anonim válasza:
Lehet nehéz, de ha tényleg drasztikus, akkor még most menekülj! 26 éves és már gond van az itallal, mi lesz 36, 46 éves korában...(?) Gondolom beszéltél már vele erről eleget...
6/22 anonim válasza:
Na, Én erre iszok egy pálinkát...
7/22 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el, árva vagyok, egyteem mellett nem dolgoztam edidg, de árvaságit kapok, 1 évet ő élt nálunk, a gyámomnál, akik már nem tehetik meg h odaköltözzek hozzájuk. Az a kérdés, hogy hogyan hassak rá, hogy abbahagyja az ivást? Jó ötlet ha elköltözök? Már 2 éve tűröm meg kérlelem, decemberben megfogadta h januáértól nem iszik, a cigit le is tudta tenni de ezt enm!!
2014. febr. 8. 10:12
9/22 anonim válasza:
jaj már heti eccer nem lehet elmenni meginni vmit?
10/22 A kérdező kommentje:
Jah szoc ösztöndijat és tanulmányi ösztöndíjat is kapok, bocs a helyesírásért feldúlt vagyok :(
2014. febr. 8. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!