A csajozás csak szerencse, ha gazdagnak jóképűnek vagy jó kiváló énekhanggal születsz akkor simán megy ha nem akkor meg jóval igénytelenebb és kevesebb csajod lesz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 14:40
11/19 anonim válasza:
ÉS ha még több pénzt akarsz akkor vállalj másodállást és este mész edzeni,én is ezt csinálom több munka viszont este 9-re megyek edzésre.
Ez van.
12/19 anonim válasza:
9és 10-es Hiába mondjátok ezt nekik, egy egyszerű targoncás tanfolyammal már 140et kereshetnének... (Nagyon sok multi támogatja is a tanulást) Egyetemet meg munka közben is lehet végezni, hála a levelezős oktatásnak.... Most én is rá vagyok feszülve az Angol C1-re pedig még B2 alatt vagyok és év végére meglesz(TUDOM , hogy meglesz!), jövőre meg Német B2 minimum meglesz. (Németet utoljára óvodában tanultam...) Az edzésről meg annyit, hogy közben mehet a hangoskönyv, és heti 3x bőven elégséges 1-1,5 órát rászánni(Ez az 1-1,5 óra meg nem kapkodásból áll, hanem céltudatos edzésből! Sokan elfelejtik az, hogy nem kötelező mindenkivel leállni beszélgetni.), fél év alatt az már egy komoly változást jelent izomtömegben.
13/19 anonim válasza:
Ennyi utolsó,pontosan.
Tessék itt a példa kérdező vagy aki kétkedik.
Én kardió közben is szoktam nyelvi cuccokat hallgatni.
14/19 anonim válasza:
13: Én alig várom, hogy belekössenek a táplálékkiegészítőkbe! Me' hát fehérje porok nélkül "nem" megy, és azok drágák.(Hiába is magyaráznád nekik, hogy azok csak KIEGÉSZÍTŐK!, és ha rendben van a táplálkozásod akkor nem szükséges a használatuk!) :D Apropó rühellek kondizni, inkább küzdősportot űzök helyette... Mindenre van megoldás, ha az ember megerőlteti a pici fejecskéjét csodákat tehet. A legtöbb gazdag ember meg átlagos IQ-val rendelkezik, nem szuperagyak. Ha van valakinek tehetsége valamihez, azt is csak szorgalommal tudja kihasználni. Nekem egy szerencsém van, hogy szeretek nyelvet tanulni és van is hozzá tehetségem, de belefektetett energia nélkül nekem se megy. 8,12 voltam Többet nem jelentkezem, száz szónak is egy a vége alapon. (Noh meg kifejtettétek teljesen a dolgot.:) ) Hello! :)
15/19 anonim válasza:
Nem értek egyet azokkal akik csak odavetik neked hogy legyél gazdag kemény munkával. Nyilván neked nehezebb mint nekik. Egyébként teljesen igazad van. Minden volt tanárom kiváló költőnek tartott, rappeket írtam. De nincs jó énekhangom elrappelni őket, így semmire se vittem, most pl. betegápolóként tevékenykedem.
16/19 anonim válasza:
15: nem feltétlenül kell énekelni... Slampoetry vagy minek hívják. Betegápolókat meg nyugat európában tárt karokkal várnak. Ha nem akarsz messzire ott az osztrák föld...
17/19 A kérdező kommentje:
Hát de az 500 pont is sokkal nehezebben kivitelezhető, ha szegény vagy és mondjuk vidéken korán kell kelned, hogy elmenj a dolgodra, otthon szűken laktok, feszültség uralkodik, ami zavar a tanulásban és ezért az utcán kell tanulnod, vagy dolgoznod kell, hogy pénzt vigyél haza másoknak, mintha egy burzsujgyerek vagy rengeteg szabadidővel, kevés problémával, 16 évesen jogsival és apuci autójával és magántanárokkal, nem? Lehet ha valahogy lesz egy jó diplomája meg szakmai tapasztalata az elsőnek és összegyűjt egy jó autóra, akkor is lesz már vagy 30 valahány éves, míg a gazdag gyerek addig középiskolában, meg egyetemen, a huszas éveiben is halomra dugta a nőket, nem? Meg amíg a diákmunkán dolgozol, meg edzel, addig is, meg miután pénzzel meg kigyúrtan lemész csajozni discoba, akkor is ott az orrod elől a énekes, jóképű, meg gazdag gyerek jobbra balra viszi haza a nőket, amíg te ott táncolsz az OKJ-s haverjaiddal, nem? Honnan veszitek ezt az eszmét, hogyha gyúrsz, akkor berobban a csajozás akárcsak megközelítőleg olyan szintre, mint mondjuk egy híres gyereknek, rengeteg ember gyúr, sportol, dolgozik és nemhogy nem szexel bombanőkkel gyakran, de nincs hosszú évek óta csaja, nem? Egy drága kocsit meg lehet elér 30 valahány éves korára, amikorra már körülötte házasok meg öregednek, meg már nem is olyan bombanők, hanem erősen csúnyulnak a csajismerősei.
2015. ápr. 21. 20:20
18/19 anonim válasza:
Nem a gyúrásról van szó, az a legkisebb dolog a nőzésben.... A hangsúly az ÖNFEJLESZTÉSEN van! Az a gazdag gyerek nem ismeri a kőkemény munkát, amiben a szegényebb gyereknek előnye van!!! Láttam én már "milliárdos" gyereket a nyomorban, ahogyan szegény gyereket is, a különbség az utóbbinak volt motivációja, és öccáz felett keres, míg az elöbbi szátizet nem keresi meg! Pedig csak 23! éves vagyok! Nem hallomásból szereztem az infót, velük nőttem fel! Persze fsza a jogsi meg minden, viszont a srácnak a hámmerért nem kellett megküzdeni! Viszont nem is jár vele, mert nem tud semmit se fizetni! Aki meg azthiszi diplomát lehet venni(értékeset) az hülye! Semmi sincs ingyen!!! Ahhoz hogy vidd valamire is az életben DOLGOZNOD kell!!!
19/19 A kérdező kommentje:
Hát de szinte mindenki más is dolgozik meg tanul, ezzel te nem emelkedsz ki, éppen hogy eltűnsz a nagytömegbe és akkor tűnsz csak ki csak ha mellette jóképű, kigyúrt-jócuccos, magas, híres, vagy nagyon pénzes arc vagy, nem?
2015. ápr. 26. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!