Lányok! Nektek mik azok a dolgok, amik NEM tetszenek egy fiú külsején?
#8: szerintem az elhízás maga is nagy részben igénytelenség (persze vannak kivételek). Nemtől függetlenül.
Férfi vagyok, de nem hiszem, hogy nem írhatnék be ide.
És például mi számít kövérnek? Mi számít "normális" stílusnak (például, csak fejből egy kombó: az ing+pulóver az-e)? Amúgy az eddig érkezett válaszok hasznosak, köszönöm!
Azért kérdeztem különben erre rá, mert valahogy szerintem a nemtetszik dolgok listája több-kevésbé meg szokott egyezni kortól és nemtől is függetlenül, a "maradékot" meg tényleg embere válogatja.
A normális stílus a fiú testalkatától is függ. Álljon neki jól, amit felvesz. Nem kell éppen az aktuális trend szerint öltözni, de ne suhogós melegítő legyen rajta. :D Farmernadrág + ing + pulóver/mellény nálam jó kombinációnak számít.
De igazából az öltözködés, amin gyorsan és viszonylag egyszerűen tud változtatni az illető. A lényeg, hogy jól pozicionálja magát.
Most amik így eszembe jutnak:
-igénytelenség (pl. nem mos rendesen fogat, tisztálkodás, koszos, szakadt ruha...)
-ha a testalkata véglet (túl izmos, nagyon vékony, vagy túlsúlyos)- pocak... ha jól áll, akkor még jó is:)
-nincs stílusa (lásd: J. Bieber)
-már-már túl igényes (mindenhol szőrtelenít, szoli, nagyon erős parfüm illat..)
-fültágító, piercing... ( a tetkó nem zavarna)
-Szőrös mellkas: Egyszerűen undorítónak tartom, főleg ha a háta is az. Szabályosan rosszul vagyok, ha ilyen embert látok.
-Ha alacsonyabb nálam
-Összenőtt szemöldök: Nem azt mondom, hogy most szedje a szemöldökét, mert nem sértés, de szerintem ezt hagyjátok inkább a lányoknak, de azért ha össze van nőve a szemöldöke valakinek, akkor közte azért szedje ki.
-Ápolatlan fogak: Nem kell, hogy tökéletes fogsora legyen valakinek, sőt ha kicsit csorba a szemfoga valakinek, azért még cukinak is találom, de ha már csak úgy áll rajta a lepedék, meg a fogkő, akkor nincs az az isten, hogy én egy puszit is adjak neki.
-Igénytelen: Szájszag, lábszag, izzadságszag, gombás körmök, szőrös nemi szerv
-Szőrtelenített kar, láb
-Festett haj
-Pattanás: Tudom, hogy nem tehet róla senki, de mégiscsak visszataszító
-Göndör haj
-Hosszú haj
-Szakáll: Még a borosta szexi tud lenni vagy a körszakáll
-Bajusz
-Feszes naci, mellkasvillantó felső: Könyörgöm, miért?! Felőlem lehet rocker, rapper vagy akármilyen stílusú, de ez a két ruhadarab botrányos egy "férfin".
-Piercing: Nyelvben oké, de máshol nem tetszik.
-Lapát fülek
-Hatalmas orr
-Szemüveg: Inkább hordjon kontaktlencsét.
-Tutyi: Mostanában elég sok fiút láttam, aki tutyiban járt, ráadásul vádli közepéig felhúzott zokni és rövidnadrág kombó.
-Csontsovány és kövér: Azért ne legyen egy piszkafa, de azt se szeretem ha pocakos valaki. Így a kettő között, az izomzat plusz pont.
-Idióta járás: Vannak olyanok, akik úgy járnak mintha szigszalaggal lennének összeragasztva, majd szét esnek, de azt hiszik, hogy ez menő. HÁT NEM AZ!
-Szeplők
-Vörös haj
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. :)
18L
Csúnya, kusza, esetleg hiányos fogsor. Nem kell fogkrémreklám mosoly, nem kell teljesen szabályos, és hófehér legyen a foga, de azért ne rohadjon, legyen meg mind, és extrém abnormálisan se álljanak.
Alacsonyság. 170cm alatt hátrányból indul a pasi nálam.
Sok nagy pattanás. Nem baj, ha van egy-kettő, de ha tele van velük az egész feje, az már zavaró tud lenni.
Összenőtt szemöldök.
19l
Na, ismét sok érdekességet megtudtam. A hawaii ing lepett meg a leginkább, mert nekem az például az egyik kedvenc ruhadarabom - mondjuk ez valószínűleg annak köszönhető, hogy amikor még rendszeresen játszottam gépen, akkor nagyjából egész nap a Vice City-t toltam. :D
Ami viszont tényleg furcsa, az a szőrös mellkas; nem pont hogy férfias? Mindenhol ezt olvastam és hallottam, hogy az még ha nem is kifejezetten plusz előny, de nem is hátrány.
A szőrös felsőtest meglehetősen megosztó.
Sokaknál előny, sokaknál hátrány. (Persze a szőrös hát az már sokkal inkább hátrány, mint előny.)
Érdekes amúgy, hogy sok olyan dolog is meg lett említve, amiről az ember egyszerűen nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!