Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek mik azok a...

Lányok! Nektek mik azok a dolgok, amik NEM tetszenek egy fiú külsején?

Figyelt kérdés
Azt a kérdést már kis millióan föltették, hogy kinek mi TETSZIK. Ez viszont szubjektív dolog és szerintem nehezebb is fejből ilyeneket felsorolni, így az érdekelne, hogy mi az, ami egy lányban általában nem kelt jó benyomást egy fiú láttán. Arcszőr, haj, testalkat, öltözködés, bármi, ami eszetekbe jut. Kort is írjatok, ha lehet.
2015. ápr. 12. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

1. kevés a lány.

2. mindenkinek más lesz a baja.

2015. ápr. 12. 18:18
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
nem tetszik ha csúnya
2015. ápr. 12. 18:21
 3/18 A kérdező kommentje:
Ehh, mindig elfelejtem, hogy a GYK-n vagyok, és fölösleges komoly választ várni. De igen, akár az is lehetett volna a kérdésem, hogy "mi számít csúnyának".
2015. ápr. 12. 18:23
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem mindenkinek más nem jön be. Én nem szeretem ha egy pasi vékony, ha borotválja magát teljesen, szoliba jár, ha bu....san öltözködik. Ne legyen agyongyúrva.25
2015. ápr. 12. 18:23
 5/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nincs olyan egyetemleges külső tulajdonság, ami senkin ne tetszene. :) Szóval ilyet nehéz mondani.

Egyetlen egy jut eszembe. Ha lehet akkor legyen haja, ami nem ilyen 5mm-s. :D

Az arcszőrzet meg van, akinek a megjelenését nagyon meg tudja dobni. És nekem alapvetően az tetszik is, csak legyen ápolt. Ne olyan hobo szerű.

22/l

2015. ápr. 12. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
8%

ha alacsonyabb nálam (átlagos a magasságom, szóval nem nehéz hozzám képest magasnak lenni)

ha igénytelen

hajra majdnem mindegy, csak ne legyen ecsethaja vagy vmi extrém és ne fesse

arcszőr - a sima és a borosta tetszik, a többi nem annyira

öltözködésre annyi, hogy legyen egy normális stílusa (nem páwa, nem emó)

testalkatra ne legyen se kövér, se túlságosan kigyúrt

18/l

2015. ápr. 12. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
5%

Metroszexualitás, nagy szemölcs vagy anyajegy a test bármely részén. A természetes kreol bőr és a szolis barnaság is taszít. Piercingek, csúnya kifakult tetoválások, vagy divat tetkók. Ja meg a swag stílus úgy ahogy van. Az igénytelenség is nagyon zavaró, meg az ha nagyon vékony vagy kövér az illető.

20/L

2015. ápr. 12. 18:34
 8/18 anonim ***** válasza:

Nálam ne legyen alacsonyabb, mert akármilyen cuki legyen is, képtelen lennék mellette felszabadultan mutatkozni, mint a barátnője:/

Ne legyen térdig érő szakálla, sem béna "Erős Pista" bajsza:D

Ne legyen tejfölszőke, szintén hülyén néznénk ki...

Ne legyen túl sovány, sem gyenge...

Úgy ennyi jutott hirtelen eszembe:)

2015. ápr. 12. 18:35
 9/18 anonim válasza:
sztem az egyik leg visszataszítóbb ha nőies szűk nadrágod hord
2015. ápr. 12. 18:35
 10/18 anonim ***** válasza:
57%

1. Hússzú arcszőr. A borosta még tud szexi lenni, de amikor már hosszabb, akkor nem.

2. Hosszabb haj, mint az enyém. Nekem a lapockám aljáig ér. Néhány tud a hosszú haj is szexi lenni, de általában a rövid haj a jobb. (nem nagyon nagyon rövid, az annyira nem)

3. széles csípő. valahogy nem jön be.

4. Túl sok izom. Van, amikor már ijesztő, ha egy srácon túl sok az izom. (Nálam ez az ideális: [link] ez pedig ijesztő: [link] )

5. Ha alacsonyabb nálam. Tetszett már olyan srác, aki alacsonyabb volt, de nem jártam volna vele, akármilyen helyes is volt. Ne legyen alacsonyabb 175 cm-nél.

6. Nagy fültágító. Csak ettől kíméljetek meg, srácok. Egyébként a fülbevalót sem szeretem, ha a barátom megkérdezné, hogy rakasson-e a fülébe, azt mondanám, hogy ne tegye.

7. Arcba belehúzott haj.

8. Ha nem tetszik a stílusa. Nem szeretem pl. ha egy srác ülepes nadrágot hord, ha nagyon mélyen kilátszik az alsója, azt sem. Inkább egyáltalán ne látszódjon ki semmi olyan, aminek nem kell.

9. Hawai mintás ruhák. Kiábrándító.

10. Sárga fogak.

11. Büdös lehelet.

12. Rossz testszag. Szeretem, ha egy srácnak férfias illata van - és nálam a férfias illat nem az izzadtságot, hanem a jó dezodort/parfümöt jelenti.

13. Koszos cipő, táska.

14. Lehet, hogy rasszista vagyok, de fiúmnak nem szeretnék cigány fiút. Persze ez ellen nem tehet senki, ha már az.

15. Borotvált láb. Inkább maradjon szőrös, minthogy 1-2 nap után szúrjon.

Most ennyi jutott eszembe. Az arcszerkezetről azért nem írtam semmit, mert nem tudom igazán megfogalmazni. Persze lehet, hogy megfelel azoknak, amiket leírtam, ha csúnya az arca, akkor nem fogom helyesnek találni.

16/L

2015. ápr. 12. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!