Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha egy fiú túlsújos...

Lányok, ha egy fiú túlsújos (hormon betegség miatt) az nálatok kizáró ok ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A túlsújosságom "el takarom" az öltöködésemmel de attól még látszik hogy kövér vagyok, és általában ezért utasítanak vissza, na megs sajons alacsony is vagyok.

Gondolom e kettő dolog kombinációja kizáró ok nálatok lányok.

2015. ápr. 12. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

Nézzük csak:

1) A kövérséggel és az ahhoz fűzött magyarázatoddal nekem az a problémám, hogy MINDIG az egyén hibája.

Nagyon egyszerű a képlet: Ha eszel, akkor energiát viszel a szervezetedbe. Ha a napi energiabeviteled nagyobb, mint a napi energiahasznosításod, akkor hízol.

Persze lehet azt mondani, hogy a hormonproblémák miatt neked sokkal nehezebb a fogyás vagy a szinten tartás, mint másoknak, de az ételt nem a hormonok eszik meg helyetted és nem is a hormonok tartanak vissza a sporttól.

Persze mutogathatsz mindenre a hormonproblémákon keresztül a stresszes munkádig és az ízületi bántalmaidig, de ez nem fog változtatni azon, hogy egy zsírburokba vagy bezárva és a szíved túl van terhelve. Engem nem zavar, hogy kövér vagy.

(Ráadásul ma már olyan gyógyszerek, amik a hormonproblémáidat rendbe rakják.)

2) Ami a csajozási lehetőségeidet illeti: Vannak olyan nők, akiknek kifejezetten a túlsúlyos férfiak jönnek be, a külső nem számít sokat. Persze fontos, hogy valamit tudj nyújtani és nem a pénzre gondolok. Egy kövér férfi még lehet vonzó. Egy tohonya, lusta, önbizalom hiányos, örökké kifogásokat kereső férfi már csak nagyon kevés nőnek vonzó, azokkal pedig te sem akarsz összejönni. :)

3) Saját gondolatom ehhez az egész elhízásos témakörről: Nekem az átlagos, kissé sovány nők jönnek be. Egy túlsúlyos nőre nem tudnék partnerként tekinteni akkor sem, ha egyébként összeillenénk. Egyrészt lehet engem ezért felszínesnek hívni, de másrészt én tényleg hiszek abban (saját példám miatt is) hogy az elhízás fejben dől el. Aki igényes magára, nagy akaraterővel rendelkezik (ami nekem a legfontosabb) és aktív életet él, az nem hízik el.

2015. ápr. 12. 18:26
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
figyu, lényegtelen beteg vagy e vagy sem.. egy dagadt állat vagy az a lényeg!! fogyj le, keress fel egy személyi edzőt, járj terembe ilyesmi, és tegyél fel rá mindent hogy le fogyj, és hidd el nem lesz gondod. :D
2015. ápr. 12. 18:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem oké, hogy valakinek egészségügyi probléma miatt van súlyfeleslege, túlsúlyos, de szerintem megfelelő étkezéssel és mozgással, azért igen is le lehet faragni azokból a kilókból, tehát oké, lesz rajta 15 kg súlyfelesleg, de nem mondjuk 40, érted? Ez csak egy példa volt amúgy.

A másik meg, hogy erről eszembe jutott egy fiatal pár, akiket ismerek, tizenévesek, több, mint 1 éve együtt vannak, lehet van már 2 éve is, a lány egész csinos, vékony, a barátja meg egy iszonyatosan kövér, de tényleg nagyon kövér és egyáltalán nem szép srác. És nem is pénzes, mielőtt még valaki erre gondolna.:) És tényleg jól megvannak, látszik, hogy szeretik egymást.

Az én párom is túlsúlyos, van rajta súlyfelesleg, bár, amikor megismertem, akkor nem így nézett ki, azóta hízott meg. Egy időben én is, csak nekem meg egészségügyi problémák miatt diétáznom kellett, így sokat fogytam, és mivel úgy jobban is tetszettem-tetszek magamnak, így jobban figyeltem az étkezésre és tartom a súlyom.

Szóval nem kizáró ok nyilván, ha valakin van felesleg, de azért sok múlik az adott személyen is, hogy egyébként milyen külsőre és pláne, hogy milyen a személyisége.

2015. ápr. 12. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:

11-es voltam:

Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy tényleg nem akarlak támadni. Tudom, hogy mekkora átok az elhízás és milyen nehéz kijönni belőle.

Jelenleg is éppen fogyok (szigorú diétával és sporttal), nagyon nehéz, pedig csak 5 kilót akarok leadni. (Nagyon hajlamos vagyok az elhízásra, nem akarom megvárni, hogy egyben kelljen 50-től megszabadulni.)

Én nem hiszek abban, hogy a kövér emberek lelkét pátyolgatni kell, mert azzal csak konzerváljuk az állapotukat. Nem láttalak, nem ismerlek, nem tudom a helyzetedet. De abban biztos vagyok, hogy a problémád megoldása a te kezedben van. Mint az elhízással, mint a csajozással kapcsolatban.

A legjobbakat!

2015. ápr. 12. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem valószínű hogy összejönnék kövér fiúval. Engem taszít a túlsúly és nem járnék olyannal akihez nem tudok vonzódni.
2015. ápr. 12. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Orvosok (nem brit tudósok) bebizonyították, hogy az elhízásnak csak a 3/4-ét okozza a genetika és a betegségek. Azért írom és írják, hogy csak, mert a maradék 1/4-ed részben csak te tudod befolyásolni a dolgot, úgy, mint étkezés, sportolás. Ehhez persze akaraterő kell. Tényleg nem egyszerű sokszor az éhségérzetet leküzdeni, vagy mondjuk 30-40 kiló plusszal nekiállni futni, biciklizni. Fokozatosság és akaraterő.

Azért is van erre szükség, mert a nőknél már az is igénytelenségnek számít, ha a férfiak (félreértés ne essék, szerintem fordítva is így van) mindenféle kifogással kibújnak az alól, hogy ők márpedig nem fognak lefogyni, mert fáj a térde, a háta, ha mozogni kell, nem bírja ki 1 óránál tovább evés nélkül, nem tudja beszabályozni az életét, és hagyni időt a mozgásra. Szokták mondani, mindenki arra hagy időt, amire akar, és minden csak akarat kérdése. Tehát, ha te nem teszel érte, akkor a nők úgy fognak nézni rád, hogy nem vagy képes a kapcsolat érdekében változtatni magadon, ami nem csak a kapcsolat megtartása miatt fontos, hanem az egészséged miatt is.

A hormonbetegségeket pedig gyógyszerekkel kezelik, tehát ha tudod magadról, hogy neked ilyen problémád van, akkor menj orvoshoz, és cseréltesd le a gyógyszered. A gyógyszer pedig csak a hormonszintet állítja helyre, a többiről már csak te tehetsz.

2015. ápr. 12. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Érzésre a 3/4-e nagyon túlzó. Szerintem az arány inkább fordított. A genetika legfeljebb nehezíti vagy könnyíti a fogyást, de nem a 3/4-ét adja.
2015. ápr. 12. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 13. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!