Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem lett teremtve, de nem...

Nekem lett teremtve, de nem tetszik. Hogy döntsek?

Figyelt kérdés

(Sok gonosz kommentet fogok kapni. Jöhet! Szűröm őket.)

A helyzet az, hogy van egy fiú, 2 évvel idősebb tőlem, nagyon sokat találkozom vele , rengeteg beszélgetünk, mindent tudunk egymásról, tudom közhelyes, de kitaláljuk egymás gondolatait, befejezzük a mondatait, az teljesen biztos hogy a lelkitársam, és azt is mondhatnám , nekem lett teremtve, de ... egyáltalán nem tetszik a külseje. Attól félek, még ha bele is mennék, ez a probléma későbbb, hogy nem vonzó számomra, mint férfi (a lelke rengeteg szépít rajta) ki fog bukni a kapcsolatunkban. Tanácstalan lettem. Ti voltatok ilyen helyzetben? Hogy döntöttetek? 25 éves leány.

2015. ápr. 12. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

elég volt a kérdést olvasnom, rögtön tudtam, hogy csaj a felszínes emberkénk

szomorú, hogy nektek ennyire a külső számít és még, hogy mi a fiúk hajtunk a külsőre ugyan már!

én ha találnék egy rendes lányt elfogadnám, de érdekes mód mindig a lányok nyafognak, hogy rendes a fiú, de ronda és mindig a lányokat látom valahogy egy olyan kapcsolatban, ahol a hapsi veri őket meg alázza megcsalja és a nő mégis inkább vele van, mert az helyes, férfias, míg a rendes fiúkat sorban koptatjátok le, csak, mert van lelkük, de mondjuk külsőre nem helyesek

2015. ápr. 12. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Most inkább dugjál olyanokkal, akik tetszenek, aztán 20 év múlva, amikor kövér leszel és ráncos, visszatérhetsz Kvazimodóhoz.
2015. ápr. 12. 10:19
 3/10 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik külsőre akkor hiába
2015. ápr. 12. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
lehet dobálózni a felszínes szóval, de bizony én megmondom kereken, hogy nem tudnék olyan félrfival együtt lenni hosszú éveken át, aki nem vonz külsőre. minden kapcoslatban nagyon fontos meghatározó elem a szex. ha úgy választok párt, hogy "hát, nem a legjobb, de nekem jó", akkor az hosszú távon elég valószínű, hogy nem fog kitartani. én minden nap úgy gondolok, úgy nézek a páromra, hogy száomra ő a legjobb, a legjobbképű, legjobb testű stb. Persze belsőre is odavagyok érte. az már más kérdés, hogy kinek mit jelent a vonzó külső, ez eléggé változó. de az igenis fontos, hogy megtaláld azt, aki neked tetszik
2015. ápr. 12. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attol meg adj neki egy eselyt. Igen, azzal tenyleg nem lehet mit kezdeni, ha semmilyen vonzalmat nem erzel, de AZ kesobb is kialakulhat. Csak a sajat peldam tudom mondano: Mikor megismertem a baratom kifejezetten nem jott be, taszitott a kulseje. De adtam egy eselyt a dolognak es lassan beleszerettem. Most mar senki miatt ott nem hagynam.

Persze ha Te megprobaltad es megsem jon semmi vonzalom akkor nem erdemes eroltetni mert Te boldogtalan leszel tole meg elveszed annak a lehetoseget hogy olyan lanyt talaljon aki tenyleg szereti

(bocsi mobilrol nem lehet normalisan irni)

20/L

2015. ápr. 12. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha agyban tökéletes, de nem vonzódsz hozzá, akkor elég egyértelmű, hogy nem neked lett teremtve.

Felesleges ezen gondolkodni. Maradhatok barátok, vagy megpróbálok egy pár lenni, de annak garantáltan fájdalmas vége lesz.

2015. ápr. 12. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Tipikus felszínes!

De inkább e menj bele mert utána csak összetöröd a srác szívét!

2015. ápr. 12. 10:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokfélék. Tisztában vagyok vele, hogy úgyis nekem kell dönteni, de érdekelt más került e már hasonló helyzetbe. A sok felszínes szóval dobálózónak meg csak annyit, kívánom érje több öröm őket az életben. Szarkazmus nélkül. :)
2015. ápr. 12. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én is voltam ilyen helyzetben és azt tanácsolom neked, hogy szerintem ne menj bele.

Én úgy vagyok vele, hogy ha a külseje nem fog meg, akkor szexuálisan sem mozgat például meg...

Igen, most lehet lepontozni, de ez a véleményem:)

2015. ápr. 12. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:

"Attól félek, még ha bele is mennék..."

Nem értelek! Senki nem kényszerít rá, hogy belemenj egy olyan kapcsolatba, amit nem akarsz. Ha külsőre nem jön be, nem tudsz mit csinálni, és ő sem tud. Ez sajnos ilyen. Az a legtisztább, ha felhozza, hogy mi lenne, ha összejönnétek, korrekten, egyenesen közlöd vele, hogy nem az eseted, és ez így nem működne. Sokkal többet ártasz, ha hónapokig szívatod, áltatod a srácot.

2015. ápr. 12. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!