Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, benneteket zavar az...

Fiúk, benneteket zavar az ismerkedésnél, ha egy lány tájszólással beszél?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 22:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Amúgy sikerült egy ilyen lánnyal megismerkedni, vagy mi?
2015. ápr. 11. 23:02
 12/24 A kérdező kommentje:

Szóval senkit sem zavarna. :D

#11 Ez nekem szólt volna?

2015. ápr. 11. 23:05
 13/24 anonim ***** válasza:
nem zavarna.. .jobban zavarna, hogy az ő szemében én beszélnék furán... :) De ha ö ezt elfogadja akkor én is :D Nem vagyunk egyformák :)
2015. ápr. 11. 23:09
 14/24 anonim ***** válasza:
#12: bizony ám.
2015. ápr. 11. 23:14
 15/24 A kérdező kommentje:

#14 Nem vagyok se leszbikus, se biszexuális, engem az erősebbik nem vonz. Tehát nem, nem ismerkedtem meg olyan lánnyal, aki tájszólással besszél. :D

Vagyis én vagyok az a lány, aki tájszólással beszél (nagyon durván őzök), és azt akartam tudni, hogy mit szólnak ehhez a fiúk.

2015. ápr. 11. 23:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Szörötöm a szögödi lányokat.
2015. ápr. 11. 23:25
 17/24 anonim ***** válasza:
#15: akkor megnyugodtam, ez csak a szokásos napi trollkodásod. Sok sikert, elvtárs!
2015. ápr. 11. 23:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha felszabadultabb vagyok, oldottabb állapotban, belôlem is kijön.

Szokott ez téma lenni, de nem rossz indulatból.

Amúgy megfigyeltem, hivatalos beszélgetésnél nincs ilyen.

2015. ápr. 11. 23:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Itt Budapesten elég zavaró lenne,de a vidékieket biztos nem zavarja.
2015. ápr. 12. 06:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Tősgyökeres budapestiként mindig piszkáltam egy barátnőmet, hogy egy egészen enyhe tájszólással beszél (máshol hangsúlyoz, mást nyújt el, stb). Nem durván, inkább mindketten viccnek fogtuk fel, szóval jól szórakoztunk rajta.

Aztán egy idő után elkezdett rámutatni, hogy mi pestiek hogy beszélünk, hogy ott is vannak nyelvtanilag hibás formák, más hangsúlyok, hogy például szerinte minden pesti hadar, szóval ha csak nem valami 1000 éves tájszólást beszél, akkor inkább szórakoztatónak találnám, rossznak pedig biztos nem, főleg, mert egy pesti ember beszédében is lehet találni "érdekességeket" :)

2015. ápr. 12. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!