Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék ismerkedni, barátkoz...

Szeretnék ismerkedni, barátkozni 30 év feletti férfikkal! 30/N (? )

Figyelt kérdés
Írj nyugodtan,minden üzenetre válaszolok :)
2015. ápr. 11. 22:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
19 : hiába próbálsz velem kötekedni,nem lesz meg az örömöd :) Tudok értelmesen kommunikálni,ezzel nincs gond,de a hozzád hasonlókkal nem szeretnék.Azért mert te frusztrált vagy a való életben amit itt vezetsz le,ahhoz nekem semmi közöm.Nem tehetek róla hogy kicsi a péniszed,soha nem volt barátnőd,átvágtak,nincs elég pénzed,még mindig a szülőknél laksz,hiteled van amit nem bírsz fizetni,tömegközlekedéssel jársz amitől herótod van,nincsenek barátaid,érdektelennek tűnsz mások szemében,sírva fakadnak a gyerekek mikor rád pillantanak,fejvesztve menekül mindenki a közeledből.Oldd meg egyedül ezeket a problémákat.
2015. ápr. 11. 23:04
 22/30 anonim ***** válasza:
#20: Ne beszélj hülyeséget, de ha valaki elvárja, hogy a másik fél humoros, érdekes, határozott stb. legyen, akkor szerintem ugyanez tőle is elvárható.
2015. ápr. 11. 23:06
 23/30 anonim ***** válasza:
#21: Köszönöm, hogy felvázoltad az életemet, nem is kötelezett téged senki arra, hogy velem kommunikálj, ezek szerint mazochista is vagy, ha leállsz velem beszélni, nem szorítottam én pisztolyt a fejedhez. Amúgy meg nem kötekedni akartam, csak kíváncsi lettem volna, hogy ha már ilyen "elvárásaid" vannak, akkor te is mondjuk határozott, humoros stb. ember vagy-e.
2015. ápr. 11. 23:09
 24/30 A kérdező kommentje:
23 : szerinted ha én egy befeszült,félénk,unalmasnak tűnő,nem kommunikatív egyén lennék,akkor kiírtam volna a kérdést ? Evidens hogy nem,úgyhogy ezen kár is vitatkozni.
2015. ápr. 11. 23:14
 25/30 anonim ***** válasza:
#24: Persze, ezt így kapásból le lehet venni. Csak mert kismillióan írnak ki olyan kérdést, hogy beszélgetnének, aztán a másiktól várják el, hogy szórakoztassa őket, meg tőmondatokban válaszolgatnak, és rohadtul nem érdeklődőek, kiderül, hogy ultrazárkózottak, befosnak egy képcserétől, mert hogy ők milyen rondák stb. Szóval egyáltalán nem evidens, hogy ha valaki kiír egy ismerkedős kérdést, akkor azzal tényleg lehet beszélgetni is, és nem beszari alak.
2015. ápr. 11. 23:18
 26/30 veteran1978 ***** válasza:

Írhatsz!

36/F

2015. ápr. 11. 23:23
 27/30 A kérdező kommentje:
25 : oké,tehát megállapíthatjuk,hogy a sok negatív tapasztalatod miatt voltál ellenséges,és ez miatt skatulyáztál be :) Én ezt megértem,de arról nem tehetek hogy a kérdéskiírók 90%-a ilyen :) Van ilyen,meg olyan ember is.Amúgy meg felesleges ezen idegeskedni,mert szerintem 1-2 üzenet után le lehet szűrni hogy kivel érdemes beszélgetni,ha jó emberismerő vagy.
2015. ápr. 11. 23:28
 28/30 anonim ***** válasza:
#27: Hát figyelj, rohadtul nem lehet kiszűrni, főleg ha előtte hazudnak, hogy milyen jó veled beszélgetni, esetleg még arra is képesek, hogy ne csak "igen", "nem" szavakkal válaszoljanak, ne adj' Isten még kérdeznek is valamit, és jól elbeszélgettek, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnnek, vagy egy képcserés/találkozásos kérésre kapásból hárítanak, és a többség valamelyik kategóriába beleillik. Én már nem hiszek senkinek, sem itt, sem a való életben, nem is akarok ismerkedni senkivel, mert teljesen értelmetlen. Nem akarom pazarolni az időmet és az energiámat, hogy aztán újra és újra ugyanaz legyen a vége.
2015. ápr. 11. 23:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem 30 alattiakkal próbálj ismerkedni,baràtkozni,az idősebbek nagyon nyomik,és nem csak itt hanem az életben is.N
2015. ápr. 12. 06:59
 30/30 anonim ***** válasza:

"Szerintem 30 alattiakkal próbálj ismerkedni,baràtkozni,az idősebbek nagyon nyomik,és nem csak itt hanem az életben is.N"

Ez gyönyörű volt. Kívánom neked, hogy soha ne ismerj meg egy igazi, 30 feletti férfit, maradj csak a kis huszonéves, tapasztalatlan, síró-rívó kisfiúknál.

2015. ápr. 12. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!