Szeretnék ismerkedni, barátkozni 30 év feletti férfikkal! 30/N (? )
Figyelt kérdés
Írj nyugodtan,minden üzenetre válaszolok :)2015. ápr. 11. 22:12
11/30 anonim válasza:
Rám illik a leírás, de ha te semmit nem árulsz el magadról, akkor tőlem mit vársz?
12/30 anonim válasza:
nem támasztottál túl sok követelményt, elég ha 30 felett van és kész? :P
13/30 A kérdező kommentje:
Az adott illető legyen humoros,talpraesett,pozitív,laza de egyben komoly is. Csak ennyit szeretnék :)
2015. ápr. 11. 22:35
14/30 anonim válasza:
És te mit tudsz cserébe adni? Egy puncit? Netán sablonszövegeket, egyszavas válaszokat, hazugságokat, szó nélküli eltűnést, gyávaságot? Mert ezen az oldalon még nem sűrűn találkoztam olyannal, aki ne csinált volna segget a szájából.
15/30 anonim válasza:
Ok, ez már valóban sok elvárás, ebből nem felelek meg az összesnek ;)
16/30 A kérdező kommentje:
14 : te kissé nagyon negatív vagy ,nem gondolod ? Azért mert barátkozni szeretnék egyből a punci jut az eszedbe ? pff... meg hogy mit adok cserébe ? Hallottál már olyasmiről hogy két ember ismeretlenül normálisan el tud beszélgetni egymással neten keresztül,vagy ez nagyon távoli neked ?
2015. ápr. 11. 22:42
17/30 anonim válasza:
Te támasztasz elvárásokat, gondoltam, ha elvárásaid vannak, akkor te is fel tudsz mutatni valamit.
18/30 A kérdező kommentje:
Ha megnézed a kérdést,láthatod,hogy nincs tele elvárásokkal.Amit később írtam,azt csak azért,mert hozzám hasonló stílusú egyénnel szeretnék beszélgetni,de nem gondolom hogy ez valami hű de magas elvárás lenne ... Nem külsőleg írtam tulajdonságokat,hanem belsőleg.Ha valaki ennyire se érzi magát magabiztosnak,az nem, ír,ennyire egyszerű.
2015. ápr. 11. 22:51
19/30 anonim válasza:
Oké, akkor kérdem úgy, hogy te mit tudsz beletenni egy beszélgetésbe. Te is tudod viszonozni azt, amit elvársz a másiktól?
20/30 anonim válasza:
Tök igazad van 19-es, jót beszélgetni nem is érdemes, patika mérlegen kell kimérni, hogy ha valaki 3 poént dobott fel akkor a másiknak is pont annyit kell, így lehet élvezni az életet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!