Miért siránkozik minden fiatal?
Mindenkinek van valami baj, ami másokat vagy érdekel, vagy nem. Téged nem érdekel, mégis foglalkozol vele. Biztos neked is szokott olyan problémád lenni, amit másoknak panaszkodsz el. Ja, hogy van is. Igaz, ez az egész abból állt.
Igazából engem se érdekel, hogy téged miért bánt ez a dolog. De mégis elolvastam, válaszoltam rá, de ettől nem lesz drágább a kenyér, nem idegesítettem fel magamat, és nem fogom következő kérdésnek kiírni, hogy: miért idegesíti az embereket, ha én a saját panaszaimmal traktálom őket.
Egyébként csak úgy megsúgom, biztos nem kerültél még ilyen szituációba: ha van egy problémád, amit te, a saját kis világodban komoly problémának gondolsz, és te ezt elsírod valakinek, aki nem csak saját magában szarja le, de ezt a tudtodra is adja, az sokkal bántóbb tud lenni, mint az a probléma, amit el akartál mondani
Szóval oké, hogy te leszarod mások dolgait, mások is leszarják a te dolgaidat, és mindenki leszarja mindenki dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!