Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok szer. Intetek bejövök...

Csajok szer. Intetek bejövök ennek a csajnak és szeretne is valamit vagy nem?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány 26 éves, ált.ban heti egyszer találkozunk/összefutunk a munkahelyen,mert ezeken a napokon melózik nálunk.

Úgy vettem észre,h mindkettőnk érzi a vonzalmat egymás iránt első találkozás óta. Viszont nekem még egy másik csaj tetszik ,aki iránt régen talán még éreztem is valamit,pedig nem jöttünk sajna össze,meg el is kellene felejtenem,de mikor a mostani csajjal taliztam ,akkor is a régebbi csaj járt az eszembe. Szal próbáltam kicsit közömbös is lenni a csajjal szemben,ha beszéltünk is,persze biztos látta,h azért így is bejön nekem,mert felizgat a jelenléte is, bár ugyan ezt észrevettem rajta is :)Volt mikor ö is csak köszönt és ment tovább,meg olyan is mikor próbált beszélgetni.

Hát egyszer meg csak megemlítette, mikor én épp a munkával voltam elfoglalva, a barátját, szal nem én kérdeztem rá. Amúgy sem akartam felé nagyon közeledni! Szal akkor ezzel próbálta jelezni,hogy itt a határ..mivel van pasija?

Közben meg teljesen elvörösödött.., mert a barátja úgy került szóba,h véletlen neki küldött el egy üzenetet,amit a másnak akart elküldeni...

2015. ápr. 11. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz semmit, akkor miért tetted fel a kérdést?
2015. ápr. 11. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
attól,h korábban nem szerettem volna őt jobban megismerni, ez azóta már megváltozott!
2015. ápr. 11. 17:44
 3/3 anonim válasza:

Egyes, ülj le.

Töröld a kérdést és próbáld meg újra...

2015. ápr. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!