Lányok valaki szeretne ismerkedni? 18/f
Figyelt kérdés
Pest megyei vagyok2015. ápr. 11. 13:08
1/4 anonim válasza:
nem fognak, szóval beállhatsz a többi GYIK-es sorába, akik csajra várnak már kitudja mióta
2/4 anonim válasza:
Nekem tegnap kettő is írt. most aztán annyira büszke vagyok magamra, hogy csak na! De igazából én írtam rájuk valami előző válaszuk alapján, természetesen ebben a témakörben:))
3/4 anonim válasza:
Előző, azért mert írnak neked, nem biztos, hogy rögtön járni is fognak veled. Mellesleg igen büszke lehetsz magadra azért, hogy a GYIK-en "csajozol"....
4/4 anonim válasza:
Te szerencsétlen vagy:D viccből írtam, hogy büszke vagyok magamra. Ki akar ezekkel járni? vagy csajozni? kíváncsi voltam, hogy visszaírnak-e, mindkettőtől kaptam képet a puncijáról, ennyire voltam kíváncsi. És igen az övékről, mert kértem, hogy csináljanak valami olyat a képen,a miről látszik, hogy ők lőtték a fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!