Te mit tennél ha az utcán egy ismeretlen ember még akarna téged ölelni?
Figyelt kérdés
Hogy reagálnál? Mit gondolnál?
Korod és nemed kérlek írd le :)
2015. ápr. 10. 22:32
11/18 anonim válasza:
Néhány éve több tanulmány is napvilágot látott az ölelés fontosságáról. Abban az időben néhány nagyobb városban el is kezdődött egy mozgalom, önkéntesek megállítottak járókelőket, s ha engedte az illető, megölelték. Sajnálatos módon csak szalmalángszerű fellángolás volt, és hamar feledésbe merült. Mint ahogy az erről szóló tanulmányok is.
12/18 anonim válasza:
6-os vagyok.
Hát na, itt borsodban biztos lehet az ember abban, hogy nem megölelni akarják, ha a közelébe megy valaki, főleg ha ilyen Lakatos Hozéármándó az illető.
14/18 opened paradise válasza:
A mobilomhoz kapnék,hogy ne tudja elvenni.
15/18 anonim válasza:
Már véletlen hátulról megölelt egy fiú,mind a ketten nagyon meglepődtünk,bocsánatot kért mert hátulról azt hitte a barátnője vagyok:D A csaja meg pár méterrel arrébb állt a buszmegállóban.
16/18 anonim válasza:
Szociális fóbiám van, igy megijednék, és eljátszanám, hogy külföldi vagyok és sietek valahová.
17/18 aries 2 válasza:
Fogadnám, és viszonoznám. 38/f.
18/18 anonim válasza:
Valószínűleg megindulna felém, és én hátrálnék amég abba nem hagyja. független a nemétől, mindegy, nem szereten ha idegenek túl közel jönnek, vagy hozzámérnek... Volt kínos helyzetem ebből, pedig ismerős volt, szeretett az arcomba beszélni és én hátrébb léptem, és ő még kétszer közelített, aztán abbahagyta...szörnyű kínos volt, pláne hogy felnőtt volt 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!