Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te mit tennél ha az utcán egy...

Te mit tennél ha az utcán egy ismeretlen ember még akarna téged ölelni?

Figyelt kérdés

Hogy reagálnál? Mit gondolnál?

Korod és nemed kérlek írd le :)

2015. ápr. 10. 22:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Néhány éve több tanulmány is napvilágot látott az ölelés fontosságáról. Abban az időben néhány nagyobb városban el is kezdődött egy mozgalom, önkéntesek megállítottak járókelőket, s ha engedte az illető, megölelték. Sajnálatos módon csak szalmalángszerű fellángolás volt, és hamar feledésbe merült. Mint ahogy az erről szóló tanulmányok is.
2015. ápr. 10. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Hát na, itt borsodban biztos lehet az ember abban, hogy nem megölelni akarják, ha a közelébe megy valaki, főleg ha ilyen Lakatos Hozéármándó az illető.

2015. ápr. 10. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja, és 56F
 14/18 opened paradise ***** válasza:
50%
A mobilomhoz kapnék,hogy ne tudja elvenni.
 15/18 anonim ***** válasza:
Már véletlen hátulról megölelt egy fiú,mind a ketten nagyon meglepődtünk,bocsánatot kért mert hátulról azt hitte a barátnője vagyok:D A csaja meg pár méterrel arrébb állt a buszmegállóban.
2015. ápr. 10. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szociális fóbiám van, igy megijednék, és eljátszanám, hogy külföldi vagyok és sietek valahová.
2015. ápr. 10. 23:34
 17/18 aries 2 válasza:
Fogadnám, és viszonoznám. 38/f.
2015. ápr. 11. 08:29
 18/18 anonim válasza:
Valószínűleg megindulna felém, és én hátrálnék amég abba nem hagyja. független a nemétől, mindegy, nem szereten ha idegenek túl közel jönnek, vagy hozzámérnek... Volt kínos helyzetem ebből, pedig ismerős volt, szeretett az arcomba beszélni és én hátrébb léptem, és ő még kétszer közelített, aztán abbahagyta...szörnyű kínos volt, pláne hogy felnőtt volt 15/L
2016. aug. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!