Lányok! Miért mondjátok, hogy nem a bunkó, nagyképű, gazdag pasikhoz vonzódtok ha nem így van?
Figyelt kérdés
Többször csináltam már,hogy elmentem egy buliba igencsak kiöltözve,villogtam a pénzzel és tettem a királyt, körülbelül 5x annyi lánnyal kavartam mint amikor normálisan viselkedtem.....
Ezek után nem tudom ,hogy várjátok el ,hogy normálisan viselkedjenek veletek...
2015. ápr. 9. 18:05
21/22 anonim válasza:
"Normális" lánynak tartom magam, az általad leírt normáknak is megfelelek, lehet releváns a válaszom: eddig egyik barátom középsuliban, másikat az egyetemen ismertem meg. A legtöbb hozzám hasonló barátnőm szintén suliban ismerte meg a párját, esetleg közös ismerős útján baráti összejövetelen, vagy sportklubban.
22/22 anonim válasza:
24 éves vagyok, egyetemista. Minden hétvégén járok bulizni és inni is szeretek. Kb. 15 tagú lánybanda vagyunk, ki szingli, kinek van barátja, de szeretünk hülyéskedni, néha vadulni is, táncolni, bulizni, stb. Ha az ember meglát minket egy buliban, azt gondolná, hogy annak ellenére, hogy nem öltözünk kihívóan, könnyűvérűek is vagyunk és a gazdag pasikra bukunk, azért, mert nem állunk le akárkivel. Alapvetően nem ismerkedem buliban, mert általában ittas vagyok és nem azért megyek el bulizni, mert pasit keresek, hanem azért, hogy kitomboljam magam. Fizetnek nekünk italt a pasik, anélkül, hogy kérnénk tőlük, még a szórakozóhelyek tulajai is, pedig egyikünk sem szokott csak úgy kavargatni ezzel, azzal. Csak azért, mert sokat bolondozok, te kérdező egyből rám ragasztanád azt, hogy pénzéhes is vagyok. Rám hajtanak a pénzes pasik, mégsem akarok tőlük semmit. Csak pénzzel nem szerzel meg egy normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!