Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Miért mondjátok, hogy...

Lányok! Miért mondjátok, hogy nem a bunkó, nagyképű, gazdag pasikhoz vonzódtok ha nem így van?

Figyelt kérdés

Többször csináltam már,hogy elmentem egy buliba igencsak kiöltözve,villogtam a pénzzel és tettem a királyt, körülbelül 5x annyi lánnyal kavartam mint amikor normálisan viselkedtem.....

Ezek után nem tudom ,hogy várjátok el ,hogy normálisan viselkedjenek veletek...

2015. ápr. 9. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

Te komolyan azt hiszed, hogy buliban fogsz normális, szerény, romantikus csendes lányt találni? :DDDDD Én utálom a nagyképű hülyegyerekeket, de tudom jól hogy buliban kb csak olyan lányok vannak akik erre buknak, persze hogy azt látod hogy csak ilyenek vannak. :D

Most bemegyek egy diszkóba, ott van 100 rajcsávó, akkor jöjjek panaszkodni hogy MINDEN fiú buta tapló?

Rossz helyen keresgélsz. Persze ha csak d.gni akarsz akkor jó úton vagy, de ne várj így normális kapcsolatot.

2015. ápr. 9. 18:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Kihasznalni? Csodalkozol, hogy nem kedvelnek a lanyok? En nem... hiszen te sem kedveled oket...
2015. ápr. 9. 18:55
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem szerény,csendes lányt akarok találni, de azért olyant aki normális aggyal rendelkezik és nem mentek át rajta 50-en !
2015. ápr. 9. 19:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor iparkodj, mert ezzel a szellemi kapacitással ami neked van, nem lesz könnyű dolgod!
2015. ápr. 9. 19:05
 15/22 A kérdező kommentje:
Na , te aztán nagyon tudod ,hogy mekkora a szellemi kapacitásom. Te agyhalott...
2015. ápr. 9. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:

"olyant aki normális aggyal rendelkezik és nem mentek át rajta 50-en !"

És ezt a finom hölgyet a seggrázó p..csák között keresed valami lebujban? Sok sikert. :3

2015. ápr. 9. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Buliban csak ku*vák vannak, akik erre mennek rá, ez van. Nekem pl nagyon nem jönnek be a vagánykodó pasik, szánalmasnak találom.
2015. ápr. 9. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:
nos igen, erre a kapacitásra utaltam, hogy ezt nem látod meg:D
2015. ápr. 9. 21:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Értem én , nem arról van szó, ez a másik nagy szöveg, de egy kávézóba is ugyanez a helyzet! De akkor kérlek mond meg , Kedves Nagytudású,hogy hol találok "normális" lányt ! :)
2015. ápr. 9. 22:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Én eddig suliban, énekkaron, tánciskolában, koncerten (pontosabban hangversenyen), egyetemen szedtem össze barátnőket. Ezeket a lányokat nem találod meg a szombat esti Moriban, de annál nagyobb értékek:)

.. és ez nem azt jelenti, hogy ne tudnának bulizni vagy inni vagy vadak lenni.. csak egyszerűen nincsenek ott a részegen vonaglók között...

2015. ápr. 9. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!