Lányok! Miért mondjátok, hogy nem a bunkó, nagyképű, gazdag pasikhoz vonzódtok ha nem így van?
Többször csináltam már,hogy elmentem egy buliba igencsak kiöltözve,villogtam a pénzzel és tettem a királyt, körülbelül 5x annyi lánnyal kavartam mint amikor normálisan viselkedtem.....
Ezek után nem tudom ,hogy várjátok el ,hogy normálisan viselkedjenek veletek...
Te komolyan azt hiszed, hogy buliban fogsz normális, szerény, romantikus csendes lányt találni? :DDDDD Én utálom a nagyképű hülyegyerekeket, de tudom jól hogy buliban kb csak olyan lányok vannak akik erre buknak, persze hogy azt látod hogy csak ilyenek vannak. :D
Most bemegyek egy diszkóba, ott van 100 rajcsávó, akkor jöjjek panaszkodni hogy MINDEN fiú buta tapló?
Rossz helyen keresgélsz. Persze ha csak d.gni akarsz akkor jó úton vagy, de ne várj így normális kapcsolatot.
"olyant aki normális aggyal rendelkezik és nem mentek át rajta 50-en !"
És ezt a finom hölgyet a seggrázó p..csák között keresed valami lebujban? Sok sikert. :3
Én eddig suliban, énekkaron, tánciskolában, koncerten (pontosabban hangversenyen), egyetemen szedtem össze barátnőket. Ezeket a lányokat nem találod meg a szombat esti Moriban, de annál nagyobb értékek:)
.. és ez nem azt jelenti, hogy ne tudnának bulizni vagy inni vagy vadak lenni.. csak egyszerűen nincsenek ott a részegen vonaglók között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!