Hogyan kell az ilyesmit lereagálni? (Meleg kérdés)
Szóval 18 éves vagyok, kisebb koromban mindig is duci srác voltam, és emiatt úgy tekintettek rám a lányok mint egy jó barát, mert egyébként (nem én hanem mások mondták) eléggé kedves, empatikus ember vagyok. Szóval kb. fél éve eldöntöttem, hogyha "be akarok pasizni" akkor ahhoz az kell hogy leadjam a kilóim, ezért ezt el is kezdtem. Immáron 100 kg-ról lefogytam 82-re, de persze még mindig van rajtam átdolgozandó de lényeges a különbség.
Na most, mivel eddig nem voltam sem a csajok sem a pasik álma (nem mintha most az lennék) nem is igazán tapasztaltam olyat, hogy én bárkinek is bejönnék. Más srácok akik eleve úgy nőttek fel, hogy jól néznek ki értik ezt a dolgot, de nekem ez, hogy is mondjam, teljesen új. Minap egy lány barátom közölte, hogy szerelmes belém. Már több mint 5 éve ismerjük egymást, és ez most valamiért kifakadt belőle. Totál kiakadtam, mivel egyrészt lány, tehát szóba se jöhet, másrészt nem tudom, hogy mit kéne neki mondani, mivel mint mondtam MÉG SOHA NEM VOLT ILYENBEN RÉSZEM!
Tudom eléggé hülye kérdés, de komolyan érdekel, hogyan tudnám megmondani egy lánynak, hogy nem érdekel (esetleg anélkül hogy "leleplezném magam"?)
Valld be neki, hogy meleg vagy. Akkor meg kell értenie, hogy Te nem is TUDSZ "úgy" tekinteni rá.
Aki meg tudja rólad, mégis szerelmet vallott, annak is mondhatod, hogy de hát tudja rólad, hogy meleg vagy, így csak barátként vagy képes ránézni, értse meg. És persze mindkettőnél tedd hozzá, hogy nagyon sajnálod.
LEreagálni sehogy, mint ahogy RÁreagálni sem.
Lehet erre reagálni, válaszolni, választ adni, lépni rá valamit, tenni valamit ezután, de LEreagálni semmiképp.
"Szerintem próbáld ki vele a párkapcsolatot, mármint egy lánnyal, hátha megtetszik a dolog, hátha "rákapsz az ízére". "
Na, ezt is csak egy férfi tudta leírni. Szerinted a lány annak örülne, hogy összejön vele egy fiú, aki nem is szereti, csak "hátha lesz valami" (amiből persze nem lesz semmi, mert ez nem így működik).
És én is egyetértek azzal, hogy nem kötelességed viszonozni semmit. Nem dönthetem el helyetted, hogy bevallod-e neki, de meg kell értenie, hogy csak barátnak akarod. De ha tényleg szerelmes beléd, és nem csak megtetszett neki, hogy most lefogytál, akkor neked is meg kell értened, hogy esetleg innentől rosszul esik majd neki a társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!