Hova menjek el egyedül ismerkedni nőként?
Figyelt kérdés
Tippeket kérnék, mi nem ciki, ha mondjuk nem ér rá egy barátnő sem.2015. ápr. 8. 16:38
1/11 anonim válasza:
Nőként szerintem bárhol nagyobb az esélyed, mint egy pasinak.
2/11 anonim válasza:
disco étterem vagy bármilyen szórakozó helység
3/11 A kérdező kommentje:
Nem az esélyeket kérdeztem. Nehezen tudom elképzelni magam egyedül, amint beülök valahova és nézek ki a fejemből.
2015. ápr. 8. 16:40
4/11 anonim válasza:
Rakd ki a tevepatád fb-ra és válogass a likeolók közül.
6/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy a helyszín. Rengeteg normális egyedülálló pasi van mindenfele. De hagynod kell lehetőséget rá, hogy kezdeményezzenek. Ha publikus helyen folyamatosan fülhallgatóval jársz meg lehajtott fejjel, esetleg telefonba bújva, akkor esélytelen hogy megszólítson. A legjobb megoldás a szemkontaktus keresése, és a mosolygás az illetőre.
7/11 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Sportolni mindenképpen elmehetsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Hova menjek sportolni?
2015. ápr. 8. 16:50
10/11 anonim válasza:
Hát hozzám!
Na jó, igazából halvány fogalmam sincs. Igazából nekem is ez a problémám, de ha barátokkal vagyok, akkor se jobb, mert inkább beülünk valahova beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!