Hol tudnék ismerkedni egyedül?
27 éves pécsi fiatalember vagyok és messzire került az a kevés barátom akim van. Ahol dolgoztam, megszűnt, így már a volt munkatársaimmal is sokkal ritkábban találkozom.
Nem igazán találom a helyem, hiányzik a társaság. Sétálni egyet, beülni, elmenni valahová, vagy bármi egyebet csinálni.
Múlt héten is egyedül mentem el túrázni a Mecsekbe. Szeretek futni, azt is egyedül teszem. Nem járok szórakozóhelyekre sem ezért, se koncertekre. Van egy csomó érdekes kiállítás, egyedül azonban nem sok kedvem van hozzá...
Kedves fiatalember!
Egyedül nem lehet ismerkedni, ahhoz minimum két ember kell!
Ha súlyos az eset, tarts magadnál tükröt!
Időtöltésre gondolsz vagy párkapcsolatra?
Ha szabadidő eltöltésre gondolsz, akkor irány a net és keresel különböző egyesületeket, baráti köröket és felveszed velük a kapcsolatot.
Ha partnert szeretnél találni akkor meg irány a közösségi szféra, rendezvények de lehetőleg olyan hely ahová olyan érdeklődésű Nők járnak mint akit keresel.
Ha tényleg 27 éves Vagy, és van füled és lábad, akkor azt javaslom kezdjél el táncolni, mondjuk AFRO-t, Salsát, Swinget és máris benn találod magad egy óriási közösségben ahol könnyen találhatsz magadnak párt!!!
Remélem segítettem......
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!