Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyek, Lányok nektek bejönne...

Hölgyek, Lányok nektek bejönnek az ilyen típusú férfiak? Magas, jóképű, igényes, zömök, beképzelt, divatos/elegáns, szeret szórakozni, szereti a luxust.

Figyelt kérdés
Kort írjatok.
2015. ápr. 8. 00:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szavak jelentését sem tudod, amiket leírsz. :D Vicc vagy.
2015. ápr. 8. 03:19
 12/16 anonim ***** válasza:
re: #10 Hát az látható, h. köszönőviszonyban sincs, ill. sztem mindkettőből kevés van, az, h. "szereti a luxust" lehet, h. azt jelenti, h. van 1 leharcolt 20éves bömöse vagy merdzsója, és arra veri a nyálát.
2015. ápr. 8. 09:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Te jó ég, milyen emberek vannak...De azért köszi a válaszokat.Egy szóval sem mondtam ,hogy rólam van szó, de ahogy látom irigységből nincs hiány.Nem vertem semmire a nyálam, nem is értem ezt a kijelentést.Kedves válaszoló,ha tudni szeretnéd egy 6-éves A5-ös Audim van,bár ez nem az a kérdés ahol erről kéne beszélni,szerintem valamit nagyon eltévesztettél!
2015. ápr. 8. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:

De azért muszáj volt egy ilyen kérdéshez felhoznod, hogy milyen autód van :D

Amúgy mégis milyen válaszokra vársz egy ilyen kérdésnél? "beképzelt", "szereti a luxust"..

Nem kérdező, nincs igazad, nem irigyek az emberek, hanem utálják a beképzelt embereket, akik azt hiszik, hogy a luxus a legfontosabb érték.. mert általában arrogánsak is a beképzeltség mellett (ha érted a szó jelentését) és negatív érzéseket váltanak ki ezek a fogalmak az emberekből.. Tényleg nme értem mire számítottál.. Arra hogy fú de jó imádjuk a beképzelt bunkókat akiknek mellé még sok pénze is van? Vagy mi? Vicc vagy XD

2015. ápr. 8. 15:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Na látod megint megjelent az irigység, soha nem értettem ,hogy miért kell arra irigynek lenni aki jobban él mint a többi.Nem tudom,biztos én vagyok a hülye,de ha látok valakit aki jobban él nálam,akkor az jut eszembe,hogy valamit nagyon jól csinált és tisztelem azért , mert képes volt elérni azt amije most van.Szerintem pedig az a vicc, aki irigykedik a másik emberre és utálattal néz rá mert neki több van. De úgy látom ,hogy nem sok normális ember van itt....
2015. ápr. 8. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

Oké, ha ennyire rápörögtél erre az irigység témára, akkor elárulom neked, hogy nem igazán van mire irigynek lennem, mivel Mo-i viszonylatban nagyon is meg vagyok elégedve a keresetemmel, köszönöm szépen :)

Amit írtam távolról sem erről szólt, de úgy látom nem igazán tudtad megragadni a lényeget, mert leakadtál ott, hogy elképzelted, hogy én irigy vagyok a sok pénzedre..

Képzeld nekem is viszonylag sok pénzem van :D De tudod mi a különbség? Az hogy engem nem érdekel, emellett nem dob fel a luxus, mert felesleges nagyzolásnak és magamutogatásnak tartom, és én nem vagyok beképzelt.. Arról beszéltem, hogy a beképzeltség és a luxus hajszolása mellé sokszor társul mások lenézése és az arrogancia. Arról beszéltem, hogy a pénznek az értékét egyesek túlbecsülik. Mégis hol láttál ebben sértettséget? Igen volt némi lekezelés a válaszomban, de maradjunk annyiban, hogy saját magad járatod le a reakcióiddal és némileg jogos volt.. -.-

2015. ápr. 8. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!