Hölgyek, Lányok nektek bejönnek az ilyen típusú férfiak? Magas, jóképű, igényes, zömök, beképzelt, divatos/elegáns, szeret szórakozni, szereti a luxust.
De azért muszáj volt egy ilyen kérdéshez felhoznod, hogy milyen autód van :D
Amúgy mégis milyen válaszokra vársz egy ilyen kérdésnél? "beképzelt", "szereti a luxust"..
Nem kérdező, nincs igazad, nem irigyek az emberek, hanem utálják a beképzelt embereket, akik azt hiszik, hogy a luxus a legfontosabb érték.. mert általában arrogánsak is a beképzeltség mellett (ha érted a szó jelentését) és negatív érzéseket váltanak ki ezek a fogalmak az emberekből.. Tényleg nme értem mire számítottál.. Arra hogy fú de jó imádjuk a beképzelt bunkókat akiknek mellé még sok pénze is van? Vagy mi? Vicc vagy XD
Oké, ha ennyire rápörögtél erre az irigység témára, akkor elárulom neked, hogy nem igazán van mire irigynek lennem, mivel Mo-i viszonylatban nagyon is meg vagyok elégedve a keresetemmel, köszönöm szépen :)
Amit írtam távolról sem erről szólt, de úgy látom nem igazán tudtad megragadni a lényeget, mert leakadtál ott, hogy elképzelted, hogy én irigy vagyok a sok pénzedre..
Képzeld nekem is viszonylag sok pénzem van :D De tudod mi a különbség? Az hogy engem nem érdekel, emellett nem dob fel a luxus, mert felesleges nagyzolásnak és magamutogatásnak tartom, és én nem vagyok beképzelt.. Arról beszéltem, hogy a beképzeltség és a luxus hajszolása mellé sokszor társul mások lenézése és az arrogancia. Arról beszéltem, hogy a pénznek az értékét egyesek túlbecsülik. Mégis hol láttál ebben sértettséget? Igen volt némi lekezelés a válaszomban, de maradjunk annyiban, hogy saját magad járatod le a reakcióiddal és némileg jogos volt.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!