Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit fog kiváltani a lányból...

Mit fog kiváltani a lányból ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki többször is elutasított. Mostanában mintha úgy viselkedne, h akarna valamit. Persze nem biztos, lehet csak én látomrosszul. Eddig olyan jeleket adtam felé, ami azt sugalja, h hiányzik. Most viszont egyértelmű jelet adtam felé, h már egyáltalán nem érdekel. Az h mik ezek a jelek nem mennék bele.

Ha tényleg jól gondolom, és még érdekle. Mi a legvalószínűbb reakció neki? Lehetséges h keresni fog? Vagy inkább hagyni fog, és elfelejt?

Még annyi, h én már kerestem eleget, szóval ha ő nem kezdeményez, akk tényleg nem foglalkozom már vele.

2015. ápr. 6. 19:50
 1/3 Interferencia ***** válasza:
Mondd már el, hogy mik ezek a jelek, egyem a szívedet!
2015. ápr. 6. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha tényleg érdekled,meg fog keresni,nő létére is.Legalábbis akiért én odavagyok,annak mindenképpen üzenek minimum,ha már elrontottam a dolgokat.
2015. ápr. 6. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:

1# Nem mondom, nem vagyok rá büszke, h lesülyedtem a tizen évesek szintjére felnőtt férfiként :D

2# Remélem ő is így gondolja. Ő nagyon makacs és büszke, ez gondolom nem segíti a szitut?

2015. ápr. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!