Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Képzelnétek mennyi önbizalom...

Képzelnétek mennyi önbizalom hiányos, viszont szép lány van itt gyakorin?

Figyelt kérdés

Ritkán fedik fel magukat az értékrendjük a helyén van, de valamiért mégis zárkózottak és nehezen nyitnak a világ felé.

Számomra ez meglepő és érdekes...

2015. ápr. 6. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem veled Hangoutsozok eppen?
2015. ápr. 6. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
az onbizalomhiany altalaban ered valamibol. en volt mar hogy inkabb kivantam 10kg pluszt a csajra csak lenne kevesbe rosszkedvu mindeg:)
2015. ápr. 6. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se.
2015. ápr. 6. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
aki szép az nem bizalom hiányos! én itt 3 év alatt 1 szép lányt se láttam -.-
2015. ápr. 6. 18:17
 5/10 A kérdező kommentje:

hidd el h vannak...

átlagos lányok akiket pont az tesz széppé h nem öltik magukra a cicababa kinézetet és ezért szerintem a mostani korosztály lenézi őket és gátat építenek maguk köré

2015. ápr. 6. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Viszont annál inkább megmondóbbak.
2015. ápr. 6. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:

"aki szép az nem bizalom hiányos!"

Ezzel tudnék vitatkozni. Nem mondom, hogy szép vagyok, soha nem is gondoltam magamról ezt, de mások mondták nekem, ennek ellenére sem hiszem el vagy csak nagyon nehezen. Mindegy, nem is ez a lényeg.

Ennyi szép lány között nagyon nehéz jónak látni magad és egy kicsit is érvényesülni, főleg ha eleve zárkózott természetű vagy.

2015. ápr. 6. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
Önbizalom-hiányos szép lányok, akik itt GYK-n játsszák a hattyú halálát, hogy ők mennyire nem kellenek senkinek? Képmutató, szélhámos, hülye liba mind!
2015. ápr. 6. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Te lány vagy kérdező?

Habár lehet h úgysem az igazat mondanád, de annak tűnsz.

2015. ápr. 6. 18:36
 10/10 A kérdező kommentje:
általában ők nem írnak ki kérdést csak kommentelnek, vagy olyannak írnak privát üzenetet akivel mélyebb dolgokról is képesek beszélgetni
2015. ápr. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!