Mikor érdemes felvenni az ex-szel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Hány hónappal szakítás után, ha ő szakított, ő kedvel mint barátot de én nem tudom mit érzek? (már több mint 12hónapja volt a szakítás) vagy ne keressem?2015. ápr. 6. 16:37
1/10 anonim válasza:
Ha ő szakított, akkor nem neked kell őt keresni. Ezzel csak megalázod magad.
5/10 anonim válasza:
Esetleg ráírhatsz, de ez nagyon emberfüggő, hogy milyen volt előtte a kapcsolatotok, ti milyenek vagytok stb.
Nálunk a barátom szakított velem úgymond, de inkább közös megbeszélés alapján történt. 5 hónap múlva rámírt, azóta beszélgetünk, most lennénk 3 évesek, ha együtt lennénk. 5 hónap kellett, hogy valamennyire kiheverjük a történteket.
7/10 anonim válasza:
Mi havonta jól összekapunk, ha beszélünk facebookon. :D
8/10 anonim válasza:
Mi a szakítás után legjobb barátok lettünk... már másnap beszéltünk, de a kapcsolatunk olyan 2 hónap elteltével lett ennyire tökéletes, mint most :D mi előtte is iszonyatosan jó barátok voltunk, és most sem barjuk ki egymás társasága nélkül.
9/10 A kérdező kommentje:
ő volt a bunkó f***, tudja is, ezért nincs képe engem keresni, de én feleslegesnek érzem a "bujkálást", elég közel lakunk, lehet jobb lenne előbb beszélni mint véletlenül összefutni
2015. ápr. 6. 16:50
10/10 anonim válasza:
Ha ilyen rossz volt a kapcoslatotok, ne keresd fel. Felesleges.
Nem kell bújkálni előle, ha összefuttok, köszöntök egymásnak és a helyzet adni fogja, hogy beszélgetni fogtok-e vagy sem. Ne tegyél ebben a helyzetben semmit, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!