Szerintetek érdemes még kapcsolatot kezdenem ezzel a sráccal?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek barátnője volt hosszú ideig, de én tudtam, hogy titokban szeret. Írtam neki és nem válaszolt :( Én is szerettem. Hónapokkal később amikor már beletörődtem hogy nem látom többet, üzenetet kaptam tőle, amiben leírta hogy most lett vége épp a kapcsolatának. És hogy aztán nem tudja mi lesz, de majd beszélünk. Csak ennyit. Azt hazudta, hogy csak most találta meg az üzenetemet. Régóta nem találkoztunk személyesen. Azt ís írta, hogy eddig nem érdekelte senki más, de most ő engem állítólag "kedvel" és szeretne megismerni. Sok mindenben hazudik és nem egyenes. Tudom hogy úgy leszek beállítva, én nyomultam rá. Szerintetek meg lehet bízni ilyen srácban?2014. ápr. 1. 17:55
1/3 anonim válasza:
aki 1x hazudik ok bocsásd meg aki viszont többször az később miért ne tenné?
3/3 anonim válasza:
Mikor éppen nincs neki senkije,akkor jó lennél.Ezt hívják kihasználásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!