Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki ha nem merek nyitni a...

Ciki ha nem merek nyitni a nők felé? Az a baj hogy nem is tudom hogy kezdjem el! Rögtön észre vennék hogy félénk vagyok?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző, ebben igazad van. A külsőről egy aranyos kis történet, ami 18 évesen történt velem:

Én meg voltam róla győződve, hogy a borosta nagyon rosszul áll nekem. Sztem azért is volt ez, mert itthon mondták, hogy nem áll nekem jól, én meg komolyan vettem. Na, mindegy. Szóval volt egy találkám egy csajjal, de megborotválkozni nem volt nem akartam már, mert nem voltam jól, és kockáztattam, és elmentem. A találka következménye az lett, hogy smároltam a csajjal :D Sztem ez volt az első pont, amikor rájöttem arra, hogy nem a külső az elsődleges.

És még valami: Valóban lehet változtatni a külsőn. Egy új frizura, új öltözködési stílus illetve a kondizás csodákra képes. Utóbbit úgy döntöttem, hogy én is elkezdem majd, természetesen nem pusztán a nők miatt, hanem magam miatt.

2015. ápr. 6. 10:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen és nagyon jókat írtál!

Végre valaki elkezd tenni azért hogy fejlődjön jó irányba.

Szerintetek egy nő nem néz meg jobban az utcán,boltban,szórakozóhelyen ha sportoltabb vagy, ha jobban odafigyelsz az öltözködésedre, ha igényes a firzurád és mondjuk jó az illatod?

Ezek az apró dolgok mind mind picit számítanak.

És amit a srác írt, ne elsősorban a nők miatt tegyétek ezt, hanem önmagatok miatt. Hogy ti váljatok jobbá.

2015. ápr. 6. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!