Ciki ha nem merek nyitni a nők felé? Az a baj hogy nem is tudom hogy kezdjem el! Rögtön észre vennék hogy félénk vagyok?
"Ciki ha nem merek nyitni a nők felé?"
-->Nem ciki, sokan vannak ezzel így. Viszont jó hír, hogy meg lehet tanulni csajozni.
"Az a baj hogy nem is tudom hogy kezdjem el"
-->Kezdetben úgy, hogy fokozatosan szoktatod magad hozzá a nők társaságához. Én ezt úgy csináltam, hogy kis lépésekben haladtam a konkrét akció felé. Először még csak ráköszöntem a lányokra, később már figyeltem arra, hogy minél többet beszélgessek velük, idővel pedig már konkrét akcióba is léptem, és a beszélgetés végén elérhetőséget értem tőlük.
"Rögtön észre vennék hogy félénk vagyok?"
-->Abban biztos lehetsz hogy igen, ráadásul a közhiedelemmel ellentétben ezt minden esetben pozitív. Ha szóba is áll veled, mindössze barátként fog rád tekinteni. A lányok ugyanis a határozott fickókat akarják párjuknak.
Van azonban lehetőséget fejlődni, szóval ne aggódj! Én is nagyon félénk voltam, ma azonban már simán merek nyitni a nők felé.
Én segíthetek a problémádon de csak ha te is akarod.
Érdeklődj privátban
"Csak el kell valahogy kezdeni, utána már minden a külsődön múlik."
-->A külső másodlagos, a belső fontosabb. A nők ugyanis nem olyan vizuális típusú emberek mint a férfiak. Nekik az érzelmek a fontosak. Pont ezért van az, hogy a rosszfiúk iránt szerelemre lobbannak, mert azok tudják, hogyan kell a nőkben vonzalmat generálni.
"Én is saját tapasztalatból mondom. Olyan párt még nem láttam, ahol kettőjük közül a nő nézett volna ki jobban."
-->Az lehet, hogy saját tapasztalatból beszélsz, viszont - nem akarlak megbántani - de az is fix, hogy nem foglalkozol a nőkkel annyit, amennyi szükséges lenne, hogy megértsd őket. Aki gyakran jár ki nyilvános helyre, és hetente megszólít minimum ismeretlen 4-5 csajt, az érdemes tapasztalatokkal gazdagodhat. De akkor egy példának itt vagyok én: Elől már kissé kopaszodtam, van egykis pocakom, és egy szép kék szemű, vörös hajú barátnőm van. Ja, és még gazdag sem vagyok.
igazad van én is ezt mondom járjanak ki ismerkedni nőkkel, meg értsék meg a nők helyzetét ..... de nem a kifogáskeresés meg a fikázás mások hibáztatása sokkal könnyebb.
na meg aki úgy van vele hogy a nőknek a külső számít akkor kezdjen már el dolgozni a külsején ne a tökét vakarássza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!