Mit szólnátok egy csajhoz akinek még nem volt barátja 17 évesen?
Figyelt kérdés
..aki még nem is csókolózott..2015. ápr. 5. 23:12
2/19 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy akár én is lehetnék neki az első :) Amúgy nincs a homlokára tetoválva...
3/19 anonim válasza:
jöjjön, azt beavatom a dolgokba..
5/19 anonim válasza:
Azt hogy van ideje és az az ő saját magán ügye hem tartozik senkire..
6/19 To7ka válasza:
Egy "Szia"-val kezdeném!
Nincs ezzel semmi baj 17 évesen, de ettől (nálam) "értékesebb" se feltétlen lesz valaki. Továbbra is a személyiségétől függ (ami persze nagy részben lehet az oka (akár pozitív akár negatív értelemben), hogy még nem volt barátja).
7/19 anonim válasza:
az ő dolga! van kis millió gondom bajom nem érel rá más gondjára ha kell pasi szerezzél a nőknek am is könnyebb
8/19 anonim válasza:
Teljesen normális, szóval elsőnek talán köszönnék.
9/19 anonim válasza:
Azt, hogy végre itt egy lány, aki nem r*banc... :) Én 16 évesen csókolóztam először, és kibírtam odáig. Na, bumm. :D Nem hiszem, hogy ettől kevesebb lenne a szóban forgó lány. :)
10/19 anonim válasza:
Nem lenne gaz nekem egyaltalan. Most nem lehet mindenki egyforma:).
Ez egy pozitiv dolog lenne nalam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!