Ez milyen már kicsit pedofil vagy ilyen érett vagyok? (és szerelmesek belém vagy nem)
Figyelt kérdés
hatodikos vagyok van 2 hetedikes lány (helyesek)főleg amelyik jobban tetszik és elvileg neki is tetszem mert
suliban volt ilyen lomtatalanítás és és akkor én ott felszóltam nekik mert néztek engem az ablakból és azt mondták hogy jó pasi vagyok de aztán le bu+iztak (picit nyomultam de nem vészesen) azt mondták hogy ki van festve a szemem pedig nem is volt kifestve de ezzel mások is húztak(szemfestéssel).
2015. ápr. 5. 22:36
1/4 anonim válasza:
Öreg, tudod te mit is jelent a neved? xd
3/4 anonim válasza:
"Bezzeg a szomszèd kupi az hangos ki szembe nèzni gyáva az a legnagyobb harcos de leszáll az èj a csuszómászó fèrgek nyugodt lèlekkel aludni tèrnek ütött az óra az idő lejárt" :) kedvenc :D
4/4 A kérdező kommentje:
mi lesz belöled ..király eltünsz a náthádba ..király 11 éves korom ota halgatom őket i iz tib kedvencem a krümpil tészta dal
2015. ápr. 5. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!