Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Lennétek vak pasi...

Lányok! Lennétek vak pasi barátnője? Fiúk! Lennétek vak lány barátja?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 22:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak érdekel a téma.
2015. ápr. 5. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan lenne, mint a párom(akiben mindent megtaláltam és akivel az életemet szeretném leélni), akkor igen, a vakság sem lenne akadály.
2015. ápr. 5. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

válaszolók, írjátok oda azt is, hogy van-e vak ismerősötök! azért néhanapján nem sétagalopp egy vak pár... barátnőm már csak tudja..(én is gyengénlátó vagyok)

nézzetek gonosznak, én nem járnék vak lánnyal.. kettőnk közül legalább egyikünk lásson.. és ismerem magam, nagyon empatikus, jószívű vagyok, de néha én is elvesztem a türelmem és ez borzalmasan eshet egy embernek, ha hibáján kívül okoz gondot.. szóval nem, nem szívesen vállalnék vak lányt barátnőnek... nem azért mert úú kizáró ok, hanem mert én nem vagyok rá alkalmas

21F

2015. ápr. 5. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A haverom 16 évesen vakult meg, valami vegyi anyag folyt bele a szemébe ami roncsolta az idegeit, eleinte még látott foltokat de a látása annyira romlott hogy már semmit nem lát. De nagyon jól érzékel mindent. A szemén látszik hogy nem egészséges de ugyanakkor nincs baja, visel szemüveget bottal jár, 3 éve képeztették ki a labradorjukat vakvezetőnek, de nem nagyon van rá szüksége. A srác ugyanúgy eljár velünk szórakozni, jelenleg egyetemre jár, de nagyon jól megvan mert tényleg feltudja találni magát. Mindennap busszal jár haza a fővárosból, pontosan tudja hogy mikor hová kell menjen, szinte teljes életet él sokan meg sem mondják róla hogy vak.

Van neki egy nagyon csinos barátnője akivel imádják egymást. A lánnyal is úgy ismerkedtek meg hogy beszorultak egy liftbe és elkezdtek beszélgetni aztán felvették a kapcsolatot és minden ment tovább a maga módján, a csajt egyáltalán nem zavarta akkor sem hogy vak, örült is neki hogy mindenben tudott segíteni és az első randin is átkarolta hogy segítse az úton, ami szintén közelebb hozta őket.

A sors elég fura volt mert haverom 19 évesen ismerkedett egy vak lánnyal mert jártak ilyen csoportba akkor foglalkozásokra mert voltak dolgok amikben még nem igazán volt ügyes főleg a vakírást nem tudta valahogy megérteni, ott ismerkedtek meg de nem lett belőle kapcsolat viszont én akkor mentem el érte autóval és a csajt is elvittem egy darabig a rokonához aztán én is megismertem, nagyon kedves és szép lány róla sem mondja meg az ember hogy vak főleg hogy sportol is! Paralimpiára készült úszásból, nagyon csinos lány volt, én szó szerint belé szerettem, én is szimpatikus voltam neki, mert sokat randiztunk, szinte észre sem vettem hogy vak, csak sokszor ugye ezt elfelejtettem és kellett neki időnként segítenem egy picit a dolgokba mert annyira természetesen viselkedett hogy az ember totál elfelejti hogy problémája van. de sajnos nem jöttünk össze, mert elköltöztek és megszakadt a kapcsolat. De ha megint megismerkednék egy vak lánnyal akkor ha bejön a személyisége meg minden jó akkor összejönnék vele. Bár most nem mert van barátnőm, de ha nem lenne akkor adnék esélyt egy vak lánynak.

2015. ápr. 5. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
14, bocsi az intertextusért, de ajánlom a Daredevil, vagy magyarul Fenegyerek című filmet!;)
2015. ápr. 5. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Én pedig a Katawa Shoujo nevű játékot.
2015. ápr. 6. 03:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Simán, nem kizáró ok :)
2015. ápr. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!