Rockerek beszélgetni? -mosolygós smiley- 17/L
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 22:16
11/19 Vad-Ász válasza:
Beszélgetni mindig van kedvem.
-sütiszörny smiley
12/19 A kérdező kommentje:
#6.. Elarulod, mi az? :) Sajnos nem ismerem oket.. Akit erdekel: Pokolgép, Ossian, Alela, Kárpátia, RomEr, Slayer, Rózsaszín Pittbull, Kataklysm, BOIS, Titkolt Ellenállás, Ensiferum, Pantera..
2015. ápr. 6. 00:00
13/19 anonim válasza:
Jézusisten.. Ennél rosszabb együtteseket nem is mondhattál volna. Segítsek? Three Days Grace, Breaking Benjamin, Slipknot, Stone Sour, RED, BMTH, Seether, System of a down.
Nálam ez a rock. Bár fene tudja, hogy rocker vagyok -e.
14/19 A kérdező kommentje:
#13 már meg ne haragudj, de azért az Ossianra és Akelára azt mondani, hogy rossz.. Kicsit kiakadtam tőle.. Az az igazi magyar rock, ami a szívedből jön.. Nehéz megfogalmazni, de remélem érted..
2015. ápr. 6. 02:13
15/19 anonim válasza:
Jó, nyilván mindenkinek más tetszik, de én ezekkel nagyon nem tudok azonosulni :D
16/19 A kérdező kommentje:
Mivel van mennem nemzeti is, jobban megfog a magyar.:)
2015. ápr. 6. 02:23
17/19 A kérdező kommentje:
*bennem
2015. ápr. 6. 02:24
18/19 anonim válasza:
@13
Ezek közül összesen egy volt rock.
19/19 anonim válasza:
bár nem vagyok rocker, de nekem is írhattok rockerek:3 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!