Szerintetek van esélyem?
van egy lány, akivel miután megismerkedtünk, nagyon jó barátok lettünk. De olyanok, akik szinte mindent megbeszélnek. Például, hogy mennyire szerelmes a barátjába. Na most, az idő múlásával múlásával elkezdtem többet érezni a lány után, és azon kaptam magam hogy nem érdekel más, csak ra gondolok éjjel-nappal. Egy ideje már mondta nekem, hogy szakítani akar a barátjával. Nagy nehezen rászántam magam egy szerelmi vallomásra
vallomásra. És amikor kimondtam, elmosolyodott, és kb 5 percig csak mosolygott. Amikor elköszöntünk, elindultam, es megkerdezte, hogy "meg sem ölelsz?"(mindig olelessel valunk el)
Es amikor mindketten elindultunk, akkor azt mondta, hogy feladtam neki a leckét, és hogy gondolkodnia kell. De azóta eltelt már 5 nap, és nem írt. (mondjuk most nincs teloja) Ez a reakció mire utal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!