Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszonöt évesen már elkéstem?

Huszonöt évesen már elkéstem?

Figyelt kérdés
holnap leszek 25, Budapesten élő srác vagyok. Az utóbbi időben realizálódott bennem igazán, hogy egyre nehezebb innentől kezdve párt találni. Az ismerőseim szinte mindegyike a korosztályomból már házas/gyereke van/komoly kapcsolatban él. aki meg szingliként megmaradt, annak ált. van valami nyomós oka rá. Most végeztem az egyetemmel, felelősségteljes, "menő" állásom van, nem nézek ki rosszul, ugyanakkor alig van szabadidőm, ha van is, akkor is inkább itthon vagyok, vagy sporttal próbálom kitölteni, így el is zárom magam az ismerkedési lehetőségektől. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen változáson megy keresztül az élete. Hogyan találhat párt magának az ember így?
2015. ápr. 5. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
elittars.hu
2015. ápr. 5. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni.

A pártalálás első lépcsője: ne zárd el magad az ismerkedés lehetőségétől. Menj társaságba. Bár nem tuti a siker, de több az esélye, mint annak, hogy majd becsenget hozzád valaki, aki ismerkedni akar.

2015. ápr. 5. 12:01
 3/4 tevetke ***** válasza:

Úristen! 25? Ásd el magad... :D

Komolyan kétségbe vagy esve, mert 25 évesen nincs tartós párkapcsolatod? Férfiként az ilyesmin max 30 de leginkább 35 körül kéne aggódnod, szerintem. Nőknél kicsit neccesebb a dolog a szülés és hasonló dolgok miatt. Én 25 évesen jöttem össze a párommal, pár hónap múlva 2 évesek leszünk. Szóval csak nyugalom, járj el társaságba (mert anélkül tényleg nehéz dolog ismerkedni) és érezd jól magad, ne görcsölj!

26N

2015. ápr. 5. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Sztem ferfikent 45-50ig nem vagy lekesve semmirol. Amugy meg azert csajokat talalni nem nagy kunszt. Net/Szorakozohelyek/Kozossegek stb.

Azt azert nemtudom h friss diplomaskent hogy lehet felelossegteljes/meno allasod, de te tudod. Valszeg ez azert egy kicsit onamitas/onreklam...

2015. ápr. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!