Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A barátnőmnek vettem egy...

A barátnőmnek vettem egy csokit. Mit gondolsz arról, ahogyan reagált? Lent

Figyelt kérdés
"Pfff, ezzel meg mit csináljak?:/"

2015. ápr. 4. 23:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
31%
Ne vegyél neki hulladék édességeket.
2015. ápr. 5. 00:31
 32/36 anonim válasza:
Visszament hozzád, kikéri hogy meg kel ünnepelni, a jó kva annyjat, a barátnőm egy csokinak is pont úgy örvend, mint a kedvenc nyakláncának amit megvettem neki évfordulóra.Eucd meg mégegyszer, aztán dobd a picsba, nem érdemel meg még egy csokit sem.
2015. ápr. 5. 05:57
 33/36 anonim válasza:

Komolyan ,néha már szégyenlem hogy nő vagyok.

Múltkor a barátom kapott egy kis marcipánszivet és mikor találkoztunk elfelezte velem ,rettentően örültem hogy gondolt rám.

A te barátnőd akkor ér 100 forintot ha a bevásárló kocsit tolja. Ne költs rá. Ha te csaltad volna meg akkor neked k.vaanyád lenne rögtön ,nem aranykarkötő vagy csoki. Figyelj srác ,sajnálom hogy egy ilyen pénzéhes emberrel hozott össze a sors ,az ilyenek semmit nem érdemelnek. Szerintem nem lenne ésszerű lépés ezek után megtartani ezt a kis aranyásó dögöt.

Ilyen "alkalomra" örülhet hogy csokit kap nem egy pofont. Más lányok ennyit sem kapnak néha még tényleges ünnepekre sem. Ki a kicsit nem becsüli... Ez simán jó ajándék volt ,ráadásul egy olyan napra amire nem kellett volna semmit kapni.

A csajod egy pénzéhes sznob p.csa.

Egyébként a férfi nem gondolatolvasó és ahogy megfigyeltem a környezetemben ,a legtöbbnek nincs meg az a belső naptár hogy minden kis ünnepre emlékezzen, tehát örüljön hogy kap egyáltalán valamit. Főleg ilyen viselkedés mellett. Gyors ütemben ott kellene hagynod, ki fog forgatni a vagyonodból és az energiádat is pocsékolod arra hogy ilyen hülyeségeken kell kattognia az agyadnak, mint pl. ez az eset.

2015. ápr. 5. 08:04
 34/36 anonim ***** válasza:
Bárcsak én is kapnék valamit a barátomtól...bárcsak lenne barátom..:'D na szval.. En osszetennem a ket kis kezem ha a fium majdnem az utolso penzet is ram koltene..ha en a csaj helyeben lennek nem mernek ezek utan eled allni..mar megbocsass..de a baratnod egy hulye k.va.. A tettei utan ilyen alkalmakra csak egy baromi nagy taslit kapna tolem nem meghogy csokit...fuj..felfordul a gyomrom az ilyen pitsaktol.. Ezek miatt szegyellem hogy no vagyok.. Teged megkene becsulnie nem pedig ennyire lenezni.. Szerintem nagyon buta vagy ha adsz neki meg egy eselyt..ha van egy csoppnyi eszed kipendited a szuret .. Mennyen vissza a stricijehez a budos k.vaja..fuj..
2015. ápr. 6. 16:40
 35/36 opened paradise ***** válasza:

Szegény utolsó :(

Amúgy mi lett a vége?

2015. ápr. 6. 16:46
 36/36 anonim ***** válasza:
Még nem raktad ki? öreg hiba. Szabadulj meg tőle amilyen gyorsan csak tudsz és vissza ne fogadd soha.
2015. ápr. 7. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!