A barátnőmnek vettem egy csokit. Mit gondolsz arról, ahogyan reagált? Lent
Komolyan ,néha már szégyenlem hogy nő vagyok.
Múltkor a barátom kapott egy kis marcipánszivet és mikor találkoztunk elfelezte velem ,rettentően örültem hogy gondolt rám.
A te barátnőd akkor ér 100 forintot ha a bevásárló kocsit tolja. Ne költs rá. Ha te csaltad volna meg akkor neked k.vaanyád lenne rögtön ,nem aranykarkötő vagy csoki. Figyelj srác ,sajnálom hogy egy ilyen pénzéhes emberrel hozott össze a sors ,az ilyenek semmit nem érdemelnek. Szerintem nem lenne ésszerű lépés ezek után megtartani ezt a kis aranyásó dögöt.
Ilyen "alkalomra" örülhet hogy csokit kap nem egy pofont. Más lányok ennyit sem kapnak néha még tényleges ünnepekre sem. Ki a kicsit nem becsüli... Ez simán jó ajándék volt ,ráadásul egy olyan napra amire nem kellett volna semmit kapni.
A csajod egy pénzéhes sznob p.csa.
Egyébként a férfi nem gondolatolvasó és ahogy megfigyeltem a környezetemben ,a legtöbbnek nincs meg az a belső naptár hogy minden kis ünnepre emlékezzen, tehát örüljön hogy kap egyáltalán valamit. Főleg ilyen viselkedés mellett. Gyors ütemben ott kellene hagynod, ki fog forgatni a vagyonodból és az energiádat is pocsékolod arra hogy ilyen hülyeségeken kell kattognia az agyadnak, mint pl. ez az eset.
Szegény utolsó :(
Amúgy mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!