Lányok nektek tetszik a szőke, szőkésbarna haj fiún?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire, más hajszínekhez viszonyítva.2015. ápr. 4. 19:26
3/12 anonim válasza:
Nekem szőkésbarna a hajam és mellé kék szemű vagyok. Szerintem full b*zis. :( Ráadásul mindig is a barna hajú, barna szemű lányok tetszettek, de semmibe néznek. :(( 21/F
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Ugyanígy nézek ki, de talán inkább szőke, mint szőkésbarna a hajam vagy valahol a kettő között. De én is ezt érzem.
2015. ápr. 4. 19:32
5/12 anonim válasza:
Ha nem festett akkor semmi baj nincs vele.
6/12 anonim válasza:
Igazabol a borszinetol fugg,hogy hogy áll neki.
7/12 anonim válasza:
Nekem a szõke haj kék szem páros tetszik legjobban egy fiún :D
8/12 A kérdező kommentje:
Természetes hajszín, fehér bőrrel. Sokan mondják ezt a "szőke herceg, fehér lovon" dolgot, de én úgy vettem észre, hogy a barna,sötétbarna,fekete hajó kreolosabb bőrű fiúk jobban érvényesülnek.
2015. ápr. 6. 11:32
9/12 anonim válasza:
Nyilván több barna hajú fiú van mint szõke, így gyakrabban làtsz barna hajúval egy lányt. Van akiknél tenyleg nem szamít a hajszín, de van akik pl a déli vagy északi típust kedvelik jobban. Persze az is fontos, hogy az arcod az hogy néz ki, mert lehet h valakinek a szõkék az esetei, de arcra mégse tetszel neki. Nekem is tetszik a szõke haj, de attól még nem jön be az összes szõke srác :D
#7-es voltam
10/12 A kérdező kommentje:
Van valami abban, amit mondasz. Az én meglátásom szerint viszont egy egyformán helyes szőke és barna srác közül a barna lenne a kapósabb.(Lehet rosszul figyeltem meg.) Még azon is elgondolkodtam, hogy befestem a hajam barnára...
2015. ápr. 6. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!