Pasik melyik tetszik a legjobban? Szem: barna, zöld, kék,? Haj: barna, vörös, szőke, szőkésbarna?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 12:54
1/14 anonim válasza:
És a fekete hajú lányokkal mi lesz?
2/14 A kérdező kommentje:
Igazad van és még akkor fekete bocsi ki hagytam :)!
2013. máj. 9. 12:57
4/14 ivilicious válasza:
és a vörösesbarna? meg a hupikék szem?
5/14 anonim válasza:
Pedig nekem pont a fekete. Zöld szemmel. Csodás. :D
De amúgy mindegy. Bármelyik kombináció szép lehet. Attól függ ki viseli.
6/14 anonim válasza:
Én fekete vagyok, kék szemmel (pár ember szerint szürke) :)) De am amikor askon olvasom a fiúk ideálját, a legtöbbnek a barna haj és zöld szem tetszik^^ :D:D
7/14 Mátranováki Fényevő válasza:
Ha csak ezek a szempontok, akkor nekem a vörös szem - zöld haj... izé, fordítva.. vagy kék szem - fekete haj. De tényleg az arctól függ leginkább. :D
8/14 anonim válasza:
nálam marhára nem ez számít, hanem először is a belsőértékek, utána pedig a külsővel kapcsolatban az összkép, a kisugárzás.
de ha muszáj választani: barna szem és sötétbarna haj.
9/14 anonim válasza:
Vörös haj, világoskék vagy zöld szem.
10/14 anonim válasza:
Na mi az? Lepontoztak mert a feketehajú zöldszemű lányok tetszenek? :D
Őket nem lehet szeretni, az bűn, vagy mi? De pihent emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!