Jobban vonzódtok a magas srácokhoz?
Figyelt kérdés
Lányok, az tényleg igaz hogy jobban vonzódtok a magasabb srácokhoz, mert úgy érzitek magatokat mellette, hogy biztonságban vagytok? :D Egyik ismerősöm osztott meg egy ilyen képet.2015. ápr. 4. 09:17
1/10 anonim válasza:
A magasság nem minden,de nem is hátrány!
2/10 anonim válasza:
én 180 cm mellé nem igazán örülnék ha én védeném meg a srácot érzésem lenne :D Bár melletem soknak van kisebbségi komplexusa. Egyébként a magas ember szexi ^^
5/10 anonim válasza:
igen. sosem kezdenék tőlem alacsonyabbal.
6/10 anonim válasza:
"én 180 cm mellé nem igazán örülnék ha én védeném meg a srácot érzésem lenne :D Bár melletem soknak van kisebbségi komplexusa. Egyébként a magas ember szexi ^^
"
Kár, hogy a magasságnak semmi köze ahhoz, hogy mennyire tud megvédeni a srác.
7/10 anonim válasza:
Jó, ha egy srác minimum magasabb 10cm-rel, mert, akkor bátran hordhatok magassarkút, szóval 185 cm nekem "elvárás".
8/10 A kérdező kommentje:
188 vagyok :)
2015. ápr. 4. 11:36
9/10 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy. Ne legyen törpe, min, akkora, mint én de bejön, ha magasabb :-) 167 cm
10/10 anonim válasza:
Látom nagyin szeretnéd, ha megvernélek! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!