Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki sokszor néz rád, az...

Ha valaki sokszor néz rád, az lehet tetszésnyilvánítás, vagy más?

Figyelt kérdés

Tudom, lehet még az, hogy van szeme, hogy előtte állok, és hasonló humoros dolgok

De ezeket félretéve, ha két ember szeme többször találkozik, az nem feltétlen tetszés, lehet barátkozási szándék is, extrém esetekben gyűlölet, nem?

És ha érzed, hogy valaki néz, de nem nézel rá, mert félsz, hogy zavarba jössz, a másik hogy könyvelheti el? (Utál engem/tetszem neki/egyszerűen ránéztem/el lehet mélyedve a beszélgetésben, hogy nem néz rám

Szóval ezek általában mik?

2015. ápr. 4. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
A tekintet sokszori talalkozasa kolcsonos tetszest jelenthet a legtobb esetben. Foleg ha nevetes van, elhangzik egy poen a tarsasagban es mosolyogva osszeneztek. Ha nem nezel vissza, a masik mindent lat rajtad, nem tudsz semmit elrejteni ; ) hacsak nem szineszkedsz nagyon jol, de annak nincs ertelme.
2015. ápr. 4. 09:20
 2/2 Titusztitusz ***** válasza:
Ha két illetőnek FELTÜNŐEN GYAKRAN találkozik a pillantása, akkor az MINDEN ESETBEN a tudatos, avagy a tudat alatti szimpátia jele...Más variáció NINCS...Amennyiben viszont az egyik fél nem akarja viszonozni a gyakori rápillantást, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy neki nem szimpatikus a másik, bár kétségtelenül előfordulhat ez a variáció is, ugyanis megeshet az is, hogy bár tetszik neki is a másik illető, de félénkségböl nem mer rápillantani...Viszont ilyen esetben MÁS JELLEGÜ TESTBESZÉD útján szokták kimutatni a legtöbben a szimpátiájukat...Amennyiben persze van szimpátia kézségük a másik illető felé...
2015. ápr. 4. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!