Ha valaki sokszor néz rád, az lehet tetszésnyilvánítás, vagy más?
Figyelt kérdés
Tudom, lehet még az, hogy van szeme, hogy előtte állok, és hasonló humoros dolgok
De ezeket félretéve, ha két ember szeme többször találkozik, az nem feltétlen tetszés, lehet barátkozási szándék is, extrém esetekben gyűlölet, nem?
És ha érzed, hogy valaki néz, de nem nézel rá, mert félsz, hogy zavarba jössz, a másik hogy könyvelheti el? (Utál engem/tetszem neki/egyszerűen ránéztem/el lehet mélyedve a beszélgetésben, hogy nem néz rám
Szóval ezek általában mik?
2014. dec. 5. 12:55
1/3 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek én azért szoktam többször ránézni az illetőre mert tetszik nekem. De mindenki más ürügy miatt figyeli a másikat. Ha fiú vagy, kezdeményezz beszélgetést ha lány akkor próbálj meg és abból letudod szűrni.
2/3 anonim válasza:
Én nem nézegetek olyat, akit utálok. Ha gyakran nézek egy nő szemébe, az bizony tetszik! :) Főleg ha mosolygok is hozzá!
3/3 A kérdező kommentje:
És ha nem mosolyog?
Nekem már volt/van olyan, akit azért nézek, mert nagyon nem kedvelem...:-\
2014. dec. 5. 21:24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!