Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokaknak miért visszataszítóak...

Sokaknak miért visszataszítóak az igényes punkok? (Lent részletezem! )

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy sok lány szinte undorodik a punkoktól. Még az igénysebbektől is. Miért annyira taszító az a pár szegecs, kitüző és bakancs? Hogy a színes tarajat kifogásolják azt még megértem, de nekem sincs, mégis szinte egy darab sz@rként kezelnek sokszor. Azért mert van saját stílusom és nem a legújabb divat szerint öltözök akkor már nem is lehet emberszámba venni? ("Lehet, hogy nem úgy néz ki mint te, de lehet hogy sokkal jobban tud szeretni mint bárki más"). Miért van mindenkiben előítélet? És a lányoknak miért az ilyen "tömegcikkek" kellenek? Van egyáltalán esélyem egy olyan lányt találni aki elfogad olyannak amilyen vagyok?

(Mielőtt beszólogatnátok hogy nem attól punk a punk hogy úgy öltözik... Nyugi, tudom :)

Az értelmes válaszokat köszi szépen, a hülye válaszokból pedig nem kérek :)

2015. ápr. 3. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszenek, sokkal jobban, mint egy "normál" kinézet.

Viszont, gondolom, sokaknak meg nem, és ehhez még társulnak az előítéletek is. Az is lehet, hogy sok lány úgy áll hozzá, hogy mivel ők nem a te stílusodat képviselik, ezért biztos esélytelenek nálad.

2015. ápr. 3. 23:42
 12/18 anonim válasza:
Èn nem vagyok punk, legalábbis nem öltözök annyira kirívó módon, de nekem tetszik, ha egy srác nem átlagos:)
2015. ápr. 4. 00:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam volna, hogy itt gyk-n fogok összefutni a geriékkel..xd

Az én meglátásom a következő:

Mint punknak, neked is van egyfajta ellenérzésed más emberekkel kapcsolatban, hiszen meg is fogalmaztad "tömegcikkek"

Mi sem vagyunk mások, mint "tömegcikkek" (mondom ezt punk ként)

De őszinte leszek, kit érdekel?

Páwa, discós, rapper, rocker, metal, punk..12 egy tucat.

Az ember az, ami megkülönböztet másoktól, és nem a stílus.

Lehetsz te egy hipernagy hipernagy hipszter, ha nem értesz vele egyet, nem tudsz vele azonosulni, lehetsz te punk, ha nem érzed jól magad a bőrödben, ha nem fogadod el azt a társadalmi "kirekesztést" amit sokszor emiatt kapsz.. gondolkozz el azon, hogy miért csinálod, amit csinálsz.

Leírtad, hogy tudod te "nem a külső miatt lesz a punk - punk"

Akkor ha ennyire zavar, olvadj be a hétköznapokba, vegyél fel öltönynadrágot, zakót, ami a ma elfogadott általános viselet, attól még belül punk maradsz, nemde?

Ha pedig neked így kényelmes, kitűző, lánc, taraj, ackás, akkor bizony, sokszor szembesülni kell azzal, hogy "nabmeg, ez meg hogy néz ki" de olyankor csak mosolyogj egy jót, hiszen kizökkentetted őket a jól megszokott, kis komfortos életükből.

21/punk.

2015. ápr. 4. 09:42
 14/18 anonim válasza:
0%
utópia az 1 röhej haver
2015. ápr. 9. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
A punk egy visszataszító,undorító és igénytelen stílus,a punk emberek többnyire azért punkok mert csórók
2015. ápr. 10. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
azért utálnak mert valódi egyéniség vagy....divat r*bancoktól ne várj semmit
2015. ápr. 12. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
ismerem őket személyesen is :D
2015. ápr. 13. 11:32
 18/18 anonim ***** válasza:
"Páwa, discós, rapper, rocker, metal, punk..12 egy tucat." A belülről vezérelt egyéniségek nem követik, hanem maguk alakítják a divatot. Vagy inkább magát az életet, egyéniségükkel, felfogásukkal.
2015. máj. 6. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!