Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokaknak miért visszataszítóak...

Sokaknak miért visszataszítóak az igényes punkok? (Lent részletezem! )

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy sok lány szinte undorodik a punkoktól. Még az igénysebbektől is. Miért annyira taszító az a pár szegecs, kitüző és bakancs? Hogy a színes tarajat kifogásolják azt még megértem, de nekem sincs, mégis szinte egy darab sz@rként kezelnek sokszor. Azért mert van saját stílusom és nem a legújabb divat szerint öltözök akkor már nem is lehet emberszámba venni? ("Lehet, hogy nem úgy néz ki mint te, de lehet hogy sokkal jobban tud szeretni mint bárki más"). Miért van mindenkiben előítélet? És a lányoknak miért az ilyen "tömegcikkek" kellenek? Van egyáltalán esélyem egy olyan lányt találni aki elfogad olyannak amilyen vagyok?

(Mielőtt beszólogatnátok hogy nem attól punk a punk hogy úgy öltözik... Nyugi, tudom :)

Az értelmes válaszokat köszi szépen, a hülye válaszokból pedig nem kérek :)

2015. ápr. 3. 23:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Egy punk lany valoszinuleg emberszamba fog venni.

Ha nem punk lanyokkal szeretnel ismerkedni, akkor valami hasonlo eletstilust is kellene felvenned.

2015. ápr. 3. 23:13
 2/18 anonim ***** válasza:

"tömegcikk" lányoknak a "tömegcikk" pasik kellenek, ha a saját fajtád közül keresel, akkor hidd el találni fogsz.

Én koncerten ismertem meg páromat. Ne ezektől a tömegcikkektől várj csodát. Az ellentétes nemmel is pont ez a helyzet.

17/F/Rocker

2015. ápr. 3. 23:14
 3/18 anonim ***** válasza:

Az ellentétes nemmel is pont ez a helyzet.

Ezt úgy értem hogy a punk csaj/pali is ugyan így van.

Bár szerintem csajokon cuki a punk stílus :)

2015. ápr. 3. 23:16
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Igényes punk? Ilyen nincs. Divat vagy.
2015. ápr. 3. 23:20
 5/18 anonim válasza:

Igenis vannak normális öltözködő, mégsem tömegcikk lányok, akiket ez nem zavar. Nekem is "normális" barátom van, pedig goth vagyok, szerintem mindkét nemnél ugyanúgy működnie kell :) A plázacicák között esélyed sincs, de egyébként szerintem találhatsz egy olyan "átlagos" lányt, aki nem külső alapján ítél,, nem csak a mesében léteznek ;) Bár punk lányok között nyilvánvalóan több érdeklődésre találnál. Sok sikert, ne add fel :)

16/L

2015. ápr. 3. 23:24
 6/18 A kérdező kommentje:

De van igényes punk! Legalábbis az én szememben.

És èn azt el tudom dönteni, hogy milyen az az életmód amit élek :)

[link]

2015. ápr. 3. 23:25
 7/18 A kérdező kommentje:
Igyekszek nem feladni :D
2015. ápr. 3. 23:26
 8/18 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁ megnyitottam a videót a hangszóró fel volt tekerve majd lerobbant a fejem
2015. ápr. 3. 23:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nagy zene :D
2015. ápr. 3. 23:30
 10/18 anonim ***** válasza:
27%
Bírom az ilyen fene nagy egyéniségeket, akik büszkék rá, hogy nem úgy öltözködnek, mint a "tömegcikk" emberek. Azt persze nem veszik észre, hogy nekik sincs semmi stílusuk, ők is ugyanúgy tömegcikkek, csak kicsit kevesebben vannak. Ráadásul minősíthetetlen az a dolog, amivel azonosulnak, amit majmolnak. Nem a szegecs a riasztó, hanem a felfogás, az életszemlélet, ami mögötte van, ez az amiből nem kérnek az emberek. Reméljük kinövöd.
2015. ápr. 3. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!